Сторінка 8 з 18 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima
Результати 71-80 172
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    повідомлення було обговорення на 147!

i 500Nm повірте, їх не було, він ледь за моєї 156...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Він знайшов її, і я закінчив зараз читати. дуже цікаво.

Я хотів, щоб розблокувати тільки фільтри, без зміни інших і подивитися, що відбувається. Ти зробив це, або у вас "служив також контур" ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    на 159 ? досить розблокувати тільки обмежувачі бачив, що ecu був відкалібрований для того, щоб надавати 100 мм^3/i, то це залежить, скільки коней мірі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    на 159 ? досить розблокувати тільки обмежувачі бачив, що ecu був відкалібрований для того, щоб надавати 100 мм^3/i, то це залежить, скільки коней мірі...
    Резюме, так як кількість мене не цікавлять, я d? клопоту, прискорити і не отримати відповідь, що 150cv повинні мати. і особливо після 3000 об / хв. можна прискорити, як ви хочете, але тяга залишається завжди той,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    що ? параметр, який надрукований виробником на кожен автомобіль, дизель. Карта запевняю вас, що ви можете спокійно виправити таку поведінку, і якщо ви добре знаєте, як взаємодіють між собою різні карти, ви зможете створювати вас відповідь, як ви хочете.
    Вчора, наприклад, я змінив gt150, власник раніше 147 2.0 ts і вимагав доставки від turbobenzina в GT, так? я маю намір обійтися 80mm^3/i у всьому діапазоні оборотів корисні (пожертвувавши навіть трохи крутний момент на низьких), але клієнт сказав, що я йому ремонт машини!

Це означає, що якщо ви знаєте, як діють різні карти зміна буде? у точності як якщо його чекає.

Вибачте за OT, тепер давайте повернемося до теми.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Ще трохи терпіння... Тут, у Турині, час і недостойних.. ? щоб зробити з журналу я хотів хоча б один день без дощу..

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Привіт всім..сьогодні я зробив кілька тестів, з діагнозом додав..autocom мені, як справи? паливо впорскується "максимальна" 61m3per i.... Як ви думаєте, скільки я можу принести і де це, так як карту?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    частини з таблиці перетворення пари/IQ і перетворення цієї сфери в парі, то опинитеся в карти педаль і в різні обмежувачі крутного моменту.
    Якщо людина журнал, я думаю, що може допомогти

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    частини з таблиці перетворення пари/IQ і перетворення цієї сфери в парі, то опинитеся в карти педаль і в різні обмежувачі крутного моменту.
    Якщо людина журнал, я думаю, що може допомогти
    Таблиці за адресами, які ви мені дали, я не знайшов( ecm).. Ти знаєш, де зберегти журнал autocom, коли ви натиснете на кнопку "фотографія"..????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ні, я думаю, що я повинен натиснути на символ літака, встановити дані, які ви зберігаєте, то розшукати їх у мікро-sd.
    Таблиці перетворення, то я намагаюся дати вам правильну адресу.

Сторінка 8 з 18 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •