для цього велосипед півень мені тільки цей драйвер і завантажити його через kline
для цього велосипед півень мені тільки цей драйвер і завантажити його через kline
Цікаво, світлі, не знаю цих ecu, може бути, хто qlcsa, я читав і писав тільки Monster 695 5 РАНКУ з gallo2 завжди від розетки діагноз і без проблем
але через роз'єм діагностики у мене немає можливості зробити?
не для інших, але якщо я уникаю а ось в ecu ? краще
в 5 РАНКУ можна встановити два види процесорів
sf 168 або санкт-269
у вашому випадку підключити 269 і ? р? особливо робити.
як вам порадили використовувати magpro і недолік в аптеках.
читайте тільки 304 кб, а не 320 kb
таким чином, не перейти на читання / запис частині програми, пов'язаної з процесором, і ви повинні уникнути блокування ecu.
що стосується протоколів, півень, ви можете використовувати будь-який протокол ducati з 5 ранку (наприклад monsteer s2r1000) але, якщо я правильно пам'ятаю
півень не f? відмінності процесорів, тому ризик блокування.
Насправді кома ? те ж саме, що порадили мені? якщо не травень півень закону від 320кб, тепер у мене є і май, що спеціальний інтерфейс, але коли я тільки півень не міг зробити, в іншому випадку ( l' MPPS я не читав ).
Спочатку спробуйте прочитати, якщо читати напиши і той же протокол
драйвери багато разів ті ж для іп? транспортних засобів, якщо не йде для даного типу ебу просто не закон, мораль чи закон, чи ні, але можете спробувати скільки завгодно
Від серійних не читаю майже ніколи для questiine для зручності? і безпеки. В школі іноді трапляється так, що я повинен наполягати кілька разів, перш ніж вдалося прочитати. Якщо у мене проблеми інше рішення ? аль спробувати читати без ID, відразу ж після харчування туристичне і я повинен сказати, що це працює.
У майстерні пару 848 evo, вони прочитані, всі до школи, щоб подібні помилки від серійних.