але ви впевнені, що порушили паливного насоса, я сів на нього gpl, коли я роблю заводу закриваються форсунки бензин не паливний насос, можливо? і краще, які controllatina у систему, перш ніж agire...........
але ви впевнені, що порушили паливного насоса, я сів на нього gpl, коли я роблю заводу закриваються форсунки бензин не паливний насос, можливо? і краще, які controllatina у систему, перш ніж agire...........
Сісі!!!!!
напишіть, скільки ви хочете, щоб дістатися до 80messaggi немає проблем....
хлопці, ви робите гарні...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Привіт всім!!!!!
Після чотирьох місяців riapro мова на цій Meriva 1,6 Бензин,
ви запитаєте чому його?
просто знову проблеми з ECU двигуна! і в кінці поїздки...
у будь-якому випадку, я знайшов одну на зараз, новий в упаковці, Opel,
я прошу вас зараз трохи інформації!
якщо, як каже продавець і зовсім нові (діва)
як я можу привести в рух автомобіль з допомогою цього ECU?
інструмент та режими? читати-писати я повинен взяти?
Нагадаю, що:
DELPHI DELCO MULTEC DUYA
Delco
0115214590
HA6A4703.CAL
4014Z16XE 5
DZJN
12242000
D040 14
862000LC411220CX
Заздалегідь дякую....
якщо у вас є opcom ви ricacci пін-код від читання або основи або блоку, після чого приступити ar повторного погодження блоку управління двигуна з допомогою функції immobiliser
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
не впевнений, але texa повинні зробити щось зараз не пам'ятаю, якщо allineava тільки ключі або навіть блок управління двигуном і все інше я не пробував, тому що я opcom перший крок, який потрібно зробити, і знайти car pass машини сенсу не змушує вас робити які-небудь функція регулювання, maturalmente також tech2 тому ця функція, але я повинна була з інструментами, згаданих вами доказів нічого не варто зробити її
можливо, ці не такі, як fiat, навіть якщо ecu не ? була незайманою, перш ніж бути віддалені від транспортного засобу, наприклад, від підривника і практично непридатним для використання, повинно бути, діва сили, перш ніж бути встановленою,якщо opel з кодуваннями я знаю, stroze але як тільки ви зрозуміли механізм стає прогулянка,