Сторінка 7 з 18 PrimaПеред ... 5678917 ... ОстаннєUltima
Результати 61-70 з 172
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав гоку Visualizza Messaggio
    Ок.. Зрозуміло.. Тепер цей мод , то місце і сперечаємося..
    Що ви зміните? таблиця перетворення, якщо хочете рада, не чіпати!

Вид дивацтва з половиною я спочатку зроблю, деякі журнали в оригіналі, для capiere, які карти використовуєте. Наприклад, дизельне паливо впорскує від золота?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Що ви зміните? таблиця перетворення, якщо хочете рада, не чіпати!

Вид дивацтва з половиною я спочатку зроблю, деякі журнали в оригіналі, для capiere, які карти використовуєте. Наприклад, дизельне паливо впорскує від золота?
    .. Якою адресою подивитися в цій таблиці перетворення?для решти ви праві .. Я до якоїсь логін так, що основу, на якій можна працювати.. Пройде небагато днів, середовище, або не ? всі моменти під руками був кемпер..сподіваюся не втомлювати вас..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    може бути *191B02 або навіть *1D5212
    Як правило, завжди знаходиться після картки "лямбда" але перед обмежувачі крутного моменту, пов'язаних з групової передачі.
    У будь-якому випадку повертають значення дуже дивні обидва (я маю на увазі ЦИ в богів, дизельне паливо). Журнал ? доцільно, щоб зрозуміти щось.
    Але скільки циліндрів?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    ні, ? значення вирішив в ecu, не ? враховуючи вимірюється! і не ? абсолютно сказав, що вони повинні бути реалістичними. В моїй 159, наприклад, я просив пару 500Nm, я відкрив всі обмежувачі крутного моменту до значення 500, я пішов в таблиці перетворення пари/IQ, і я побачив, що за 500 екю повинні надати 100мм^3/дизельне паливо, тому у мене розблоковано обмежувачі дизель до цього значення, і я перевірив діагноз, що насправді там було 100 мм^3/дизель. Незважаючи на це машина ? далеко від 500Nm фактичні!

я теж працюю, мою карту, слідуючи цій логіці? я зупинився в 430Nm запиту. які результати ви отримали? впроваджує дійсно 100mm3 дизель?

x сандро: я подивився ваші файли, але я вважаю, тільки 2 "обмежувачі крутного моменту", називаються cos? від ecm, змінені, і більше нічого. що ви хотіли зробити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    може бути *191B02 або навіть *1D5212
    Як правило, завжди знаходиться після картки "лямбда" але перед обмежувачі крутного моменту, пов'язаних з групової передачі.
    У будь-якому випадку повертають значення дуже дивні обидва (я маю на увазі ЦИ в богів, дизельне паливо). Журнал ? доцільно, щоб зрозуміти щось.
    Але скільки циліндрів?
    ? єдиного Fiat, 4-циліндровий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав гоку Visualizza Messaggio
    ? єдиного Fiat, 4-циліндровий
    Увага! повинен бути висновок IVECO. забудьте 1.9 multijet

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    я теж працюю, мою карту, слідуючи цій логіці? я зупинився в 430Nm запиту. які результати ви отримали? впроваджує дійсно 100mm3 дизель?

x сандро: я подивився ваші файли, але я вважаю, тільки 2 "обмежувачі крутного моменту", називаються cos? від ecm, змінені, і більше нічого. що ви хотіли зробити?
    я сумніваюся, що ти бачив мої файли, тому що не я їх, розміщені в будь-якому випадку на 159, про який я говорив, ви, зуміли надати 100мм^3/i, але, можливо, завдяки dpf ? далеко від 500Nm...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    я сумніваюся, що ти бачив мої файли, тому що не я їх, розміщені в будь-якому випадку на 159, про який я говорив, ви, зуміли надати 100мм^3/i, але, можливо, завдяки dpf ? далеко від 500Nm...
    Я не казав, що я скопіював ваші файли, але що я роблю карту, дотримуючись цієї логіки.Qunato менше, ніж зараз? що не втрачаю часу. Тому дим? Чому? не візьми dpf?
    Ви зробили тест на школі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    Я не казав, що я скопіював ваші файли, але що я роблю карту, дотримуючись цієї логіки.Qunato менше, ніж зараз? що не втрачаю часу. Тому дим? Чому? не візьми dpf?
    Ви зробили тест на школі?
    ні, курити, звичайно, не робить, dpf не видаляю чому? машина ? мого батька, і він не хоче проблем в абсолютній... логіка ? правильно, потім, якщо ви подивитеся на пост "tidius", вже перебуваєте? налаштування майже визначена для edc16c39.
    Тест в школі я не зробив і не буде робити, я не дбаю знати, скільки коней, стільки мені не змінило б нічого, на межі, якщо я, трапляється, один день, що мені нічого робити, я можу спробувати з powerdyn.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    бо ти сказав, що був далеко від 500Nm моменту я думав, що він ти впевнений... в Чому? цей пост, що ви говорите?

Сторінка 7 з 18 PrimaПеред ... 5678917 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •