бути, що ви думаєте дайте мені відгуки значні, як ніколи після трьох тисяч обертів попереджаю вас, деяке падіння потужності????
бути, що ви думаєте дайте мені відгуки значні, як ніколи після трьох тисяч обертів попереджаю вас, деяке падіння потужності????
нікого, хто мені допомагає????? красивий
по-перше, спокійно... не ? все завжди в наявності
я не дуже досвідчений, у всякому разі, я тобі кажу, моя: ви змінили практично все, з логікою не все неправильно...? я б пішов на крок, на початку, не торкаючись ін'єкції parzializzato map1 і map2.
Сказав це, на мій погляд, за 3 карти обмежувача були moddate погано. вони відрізняються один від одного, чому? приводять значення pi? високі в оригіналі. Ти in bad dad, безумовно, тільки перший і скопійовані значення moddati в інших 2... і в результаті у вас буде трохи збільшено порівняно з карт, але не в такий же відсоток.
спробуйте виправити це і подивитися.
у мене виникли сумніви з приводу збагачення при прискоренні, але я залишаю слово ай пі? експерти.
Востаннє редагувалось zioweb; 21-08-2012 в 10:32
я в повному
як вам та було вже запропоновано, заспокойтеся, що поради приходять,то мапу повністю переробляти,збагачення при прискоренні все неправильно, і кроком в мінус,egr, не виключено, правильно,виїзд в гарячі не змінена, правильно, і навіть ви змінили reboot холоду,тиску турбо-занадто високим тиском переробляти і т. д. і т. п., може бути, якщо почати картку на картку, ми можемо вам допомогти,обов'язково використовуйте таблиці режим копіювання кроком на карти і однодумців трапляється, mascello.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-08-2012 в 16:03
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
слід, зроблені в 2d sensa copiaincolla
Моя ? були припущення, але я бачу, що інші приходять до того висновку, pi? чи ні.
Перегляд у EGR не чіпати інші речі, які не є необхідними для його обходу.
перевірте обмежувачі крутного моменту, застосовуючи відсоток збільшення на кожен з них, порівняно з орі.
подивіться карту "збагачення" простежити хід оригінальний.
нехай спочатку аванси уприскування оригінальні, то зробіть тест лише на ті, що в кінці роботи (на мою думку)
може бути, вже? тому, будь ласка, не пу? тоді міркувати, якщо проблема повториться
побачу, що я можу зробити, скажіть, будь ласка, в різній мірі, наноситься на карти qustione???
На збагачення частини трохи пізніше, і ви на відсоток, який ти дав спочатку: 8-10%, якщо не помиляюся.
На обмежувачі, якщо не помиляюся, ти був на 20%, і це добре, але чи впевнені ви "знову": слідуйте за кожен хід оригінальний, а не.
Turbo відредагуйте його в пунктах, а не %, і це тільки карти уприскування основних. Потім подивитися, як вона йде.