Стр. 14 з 42 PrimaПеред ... 4121314151624 ... ОстаннєUltima
Результати з 131 до 140 з 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    перемоги!!!! з обмежувачами крутного моменту змінені iresco надати 100mm3 дизель реальних без зміни ne карту часів ne карту перетворення!! sis і організації, надання більш лінійною і потужності, я вважаю, що максимальний тиск в магістралі rail 1714 року, в той час як у мене встановлений max 1680, так що я б сказав, що ecu робить розрахунки поодинці, у мене був невеликий спад у 4-го марка на 3000 об, я не знаю, якщо були авансові платежі, 3-го не відчуваю, може бути, чому ? більш короткий, cmunuqe я дуже задоволений результатом, трохи менше бортового комп'ютера на пункт "витрати".

карту ? тут для всіх тих, хто потребує в автомобілі, на ці обмежувачі, вони ж теж для 150cv бачив від damos, остання карта, яку зробив я також приніс обмежувачі диму в 500 і витягнув рядок прямо, просто навіть ті, для інформації, мені треба руку, щоб переконатися, що авансові платежі можуть піти добре для 80mm3 і 100mm3, тому що я не хочу, що frenassero їх до 3000 оборотів в хвилину, трохи прискорення, а потім, коли я ставлю до досконалості, навіть тих, хто втримав кінцевому рахунку, щоб усі могли його дуже добре використовувати

garret
    Guest
    великий tidus! чудовий репортаж, sar? багатьом знадобиться, спасибі з моєї сторони

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    scuste я не закінчив прокрутки карти! 1d1fdc кут postiniezione (фортуна хочете, що ви не маєте dpf)
    1e383c і наступних brrrrrr ось чому тиску не слід цієї мети... інший, що розрахунки!

p.s. що б обмежувач диму? єдине, що я бачу ? оригінал!

Очі, однак, коли ви кладете така карта, особливо для тих, хто dpf, пу? виявитися шкідливим!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    scuste я не закінчив прокрутки карти! 1d1fdc кут postiniezione (фортуна хочете, що ви не маєте dpf)
    1e383c і наступних brrrrrr ось чому тиску не слід цієї мети... інший, що розрахунки!

p.s. що б обмежувач диму? єдине, що я бачу ? оригінал!

Очі, однак, коли ви кладете така карта, особливо для тих, хто dpf, пу? виявитися шкідливим!!!
    тоді, дякую за звіти

то 1d1fdc я був колись, був засуджений заздалегідь preiniezione, звичайно, після перегляду damos я читав те, що я riportavi ти, але я забув покласти його назад орі
    1e383c я читав на damos є обмежувачами дизель, хоча щиро на damos не були riposrtato відповідно до якої правила, що обмежують, якщо допоможіть мені зрозуміти, де вони працюють

1c30e8
    1c37ba

є 2 карти обмеження по damos витрати повітря прочитана максимальна, я поклав насамперед 1200, а другий-1000, який був 1200 відповідно до атрі карти потоку повітря,
    1c1f86 іншу карту, що я сказав би обмежувач, і думає, що тренер дуже знаменитої доторкнувся до неї так само, як подивитися, я б навіть заплатив за це, насправді на damos не повідомили, але не знаючи, я залишив

карти диму на qyesta карта раніше не було ретушувати, я повинен відправляти остаточний варіант, але я все ще розраховуючи, anticipio для 80mm3 і 100mm3, мені не хочеться їх inerpolare, можуть вже йти beme, як вони зроблені, їх, по-вашому?

господи, якщо я помиляюся, і велике дякую за поради

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    1c1f86 що таке? ви помітили, що всі автомобілі групи fiat ? завжди однаково і не приносить владі? гарне емпіричне правило говорить, що якщо редагування не потрібно, не тому!
    1c30e8 ще одну зміну-у разі
    1c37ba див. вище
    1c3ef0, а також

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ось огляд 2 з авансів, на мій погляд, поліпшені і виправлення обладнання, зроблені вами в частині обмежувачі витрати повітря, який я залишив, і обмежувач диму moddati обидва
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    1e383dc не прості обмежувачі, я був неправий, коли я говорив, що вони повинні були зробити з rail, але damos ставить їх під "PFlt_EngPOpCalc: "operation state calculation of particulate filter"". Все, що має справу з dpf повинен завжди залишатися оригінальним ? гарне правило, щоб не робити шкоди...
    1c30e8 мене, виявляється, "1st regenerationmap for static basevalue" буде мати справу з egr в регенерації.
    1c37ba "Map for engine speed and fuel quantity dependent coolant temperature correction at regeneration operation"

p.s. хто ? тренер відомий? Можна писати також через pm!

p.p.s. авансові платежі будуть працювати, у вас є системи вприскування дизельного палива, що ? в стані забезпечити кількісні добре пі? високі дизельного палива, а потім ін'єкції триває дуже мало...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    виправлення обладнання, виконаних, ось файл, я встановив карти педаль 2d, тому що, здавалося, не на 2d і зняв шипи 4? на аванси
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    1c356c не потрібно, і якщо не chiudevi egr від гістерезис також дало збій.

1c3ef0 не ? нічого.

карти, лямбда cos? зробили б просто дим, якби не було біта, що обмежує до мінімуму = 14,7...

1d28ec уважний, як тобі ? залишилася активної!

я зараз подивився час упорскування, і по-моєму останній стовпець ? далеко від того, 100мм^3/i. Щоб мати щось на кшталт " збільшується на 25% весь стовпець до 100 мм^3/i.

duty cycle змінної геометрії ви змінили, навіть, до регенерації. Перш ніж змінювати речі, у разі, якщо перевірка на damos (бачив, що ці двигуни ми!!!)

решта ? ок, але з допомогою педалі ви можете також запросити до 500, потім sar? обмежувач диму зафіксувати вас в цьому проханні, якщо ви не достатньо повітря, але також і те, що має бути змінений відповідним чином (що значить стояти за нього не менше 13,5 в AFR)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Тільки я приходжу з роботи, підкажіть, спасибі. Як fjnziona обмежувач диму, відносини steccbiometrico 14.7, що цифра дорівнює, як конверсія? 1? Думаєте, що карту 100mm2 я взяв з карти 170cv 2000. Значення для інших часів була або аналогічні, а потім correggendole трохи, я думав, там. Я зробив розрахунки zulla мапу часу, для кожного значення ? повідомлялося також час нас ставить форсунки відкриватися близько 200us правда? Я рейку з надання 1696 і вимірюється 1730, ? нормально? Тепер я думаю, що я міг би помістити його, навіть орі переглядів запити через обмежувачі і nn обманюючи ecu

Стр. 14 з 42 PrimaПеред ... 4121314151624 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •