тепер я готова карту, ідентичною, але з картами, властивих пара вдвічі, я хочу побачити, якщо насправді, змінивши тільки час, тиск турбо авансів і u щіпка rail ситуація не змінюється, і другій частині надання на parxzializzato для карти крутного моменту, якщо не ви ? ще обмеження фільтрів з драйвера, надання змінить, тому що практично я йому кажу, коли натискаю на 50% ти дай мені 20% крутного моменту більше, як і раніше під обмежувач, але для значень валунів, я впевнений, що не зміниться нічого, то я маю на увазі, щоб значення вище 350 нм максимального крутного, так ? підтверджується фес, що машина тільки для зміни карт, педалі і крутний момент вище 350 нм максимального крутного ? обмеженою, якщо ви не чіпайте фільтри, як я вже говорив, перший пост, тут я не розумію, попит більше, в розгоні 400nm на оригінальній карті запиту крутного моменту прискорення, тому що vranno миряться з запитами 400nm чи машина ? у будь-якому випадку обмежена 350,
я радий, що в цій дискусії не служниця, і тільки мені, і я користуюся цією нагодою, щоб сказати, що це форум ? кращі, порівняно з іншими набагато blastonati, де лише кілька допомагають новачкам зрозуміти трохи більше.
досі я витратив 400 € дизель, щоб зробити різні тести,
tibus запевняю вас, що цей форум для тих, хто хоче вчитися ? як золото, 2 адміністратора, які є серйозними і доступні в будь-якій ситуації, йти вперед, cos? і ви побачите, що ви скоро дізнаєтеся, на початку ? cos? для всіх, я кажу від новачка, що знає менше за тебе hehehehe ? я намагаюся дізнатися свій ip? можна і збагатити свої знання в ****llo електронний, з механічної точки зору мене кабель добре до щастя
Я маю знання дискретного пристрасть механіка, оцінювача, електронний, для яких диспетчери в шім-сигналів і сигналів мене кабель добре, ніж на початку мене тб дуже багато, але як і раніше дуже прив'язаний до драйвер
тоді ти набагато більше? далі мене ****llo електронного зв'язку, **** llo механік, я зробив практично все, завдяки другові, який має майстерню і часто ходжу до нього, щоб навчитися і в обмін на його допомогу в різних операціях
отже, я знайшов ці карти з damos в edc16c39, що я зрештою знайшов, хоча я не 120cv але 150:
1c1f86?
1c30aa ?
1c3772 маси повітря min запитом
1c3e66 ?
1c64c4 ?
1c7a64 ?
1ccfa6 ?
1cf3f0 обмежувач дизель значення в мм3
1cf329 обмежувач дизельного палива відповідно до temp
1e3560 перетворення rail mampere
1e37e8 карти в ряд, обмежуючись дизель
деякі з них трохи offste за sowfeare не просто ідентично, хтось може сказати мені, якщо є й інші обмежувачі дизель, щоб закінчити роботу карту lavorandp на обмежувач, не торкаючись часи inj? тоді, якщо б я міг зрозуміти, що карти, в яких точка ?, на жаль, я думав, що damos було більш повне, а не ancano а багато речей
ні, damos ? повний, але не можете застосувати його на свій файл, ви повинні застосувати його на те, що по кольоровості, що ви знайшли "у комплекті" (*.HEX)
ось карта, час стандартів, але breack point збільшилася до 100mm3, карту перетворення дизельного палива до 500 нм, переробив етапи щеплення від грипу до 100mm3
введені обмежувачі, які я знайшов, тепер побачу, якщо ці обмежувачі всього через fes, якщо ви мені riferma менш 86mm3 дизельного палива означає, що копія/дизель і обмежена на щось інше, бо карти перетворення дизель/пари час від часу частина значень самі перьми breack point кілька золотих медалей. я намагаюся повідомити екю збільшень