Стр. 13 з 42 PrimaПеред ... 3111213141523 ... ОстаннєUltima
Результати від 121 до 130 від 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

garret
    Guest
    хлопці, я йду л рон хаббард, цей пост ? теж цікаво

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тепер я готова карту, ідентичною, але з картами, властивих пара вдвічі, я хочу побачити, якщо насправді, змінивши тільки час, тиск турбо авансів і u щіпка rail ситуація не змінюється, і другій частині надання на parxzializzato для карти крутного моменту, якщо не ви ? ще обмеження фільтрів з драйвера, надання змінить, тому що практично я йому кажу, коли натискаю на 50% ти дай мені 20% крутного моменту більше, як і раніше під обмежувач, але для значень валунів, я впевнений, що не зміниться нічого, то я маю на увазі, щоб значення вище 350 нм максимального крутного, так ? підтверджується фес, що машина тільки для зміни карт, педалі і крутний момент вище 350 нм максимального крутного ? обмеженою, якщо ви не чіпайте фільтри, як я вже говорив, перший пост, тут я не розумію, попит більше, в розгоні 400nm на оригінальній карті запиту крутного моменту прискорення, тому що vranno миряться з запитами 400nm чи машина ? у будь-якому випадку обмежена 350,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я радий, що в цій дискусії не служниця, і тільки мені, і я користуюся цією нагодою, щоб сказати, що це форум ? кращі, порівняно з іншими набагато blastonati, де лише кілька допомагають новачкам зрозуміти трохи більше.

досі я витратив 400 € дизель, щоб зробити різні тести,

garret
    Guest
    tibus запевняю вас, що цей форум для тих, хто хоче вчитися ? як золото, 2 адміністратора, які є серйозними і доступні в будь-якій ситуації, йти вперед, cos? і ви побачите, що ви скоро дізнаєтеся, на початку ? cos? для всіх, я кажу від новачка, що знає менше за тебе hehehehe ? я намагаюся дізнатися свій ip? можна і збагатити свої знання в ****llo електронний, з механічної точки зору мене кабель добре до щастя

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Я маю знання дискретного пристрасть механіка, оцінювача, електронний, для яких диспетчери в шім-сигналів і сигналів мене кабель добре, ніж на початку мене тб дуже багато, але як і раніше дуже прив'язаний до драйвер

garret
    Guest
    тоді ти набагато більше? далі мене ****llo електронного зв'язку, **** llo механік, я зробив практично все, завдяки другові, який має майстерню і часто ходжу до нього, щоб навчитися і в обмін на його допомогу в різних операціях

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    отже, я знайшов ці карти з damos в edc16c39, що я зрештою знайшов, хоча я не 120cv але 150:
    1c1f86?
    1c30aa ?
    1c3772 маси повітря min запитом
    1c3e66 ?
    1c64c4 ?
    1c7a64 ?
    1ccfa6 ?
    1cf3f0 обмежувач дизель значення в мм3
    1cf329 обмежувач дизельного палива відповідно до temp
    1e3560 перетворення rail mampere
    1e37e8 карти в ряд, обмежуючись дизель

деякі з них трохи offste за sowfeare не просто ідентично, хтось може сказати мені, якщо є й інші обмежувачі дизель, щоб закінчити роботу карту lavorandp на обмежувач, не торкаючись часи inj? тоді, якщо б я міг зрозуміти, що карти, в яких точка ?, на жаль, я думав, що damos було більш повне, а не ancano а багато речей

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ні, damos ? повний, але не можете застосувати його на свій файл, ви повинні застосувати його на те, що по кольоровості, що ви знайшли "у комплекті" (*.HEX)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    насправді я зробив так, і я знайшов карти на моєму файлі, але я не знайшов інших обмежень, крім цих

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ось карта, час стандартів, але breack point збільшилася до 100mm3, карту перетворення дизельного палива до 500 нм, переробив етапи щеплення від грипу до 100mm3

введені обмежувачі, які я знайшов, тепер побачу, якщо ці обмежувачі всього через fes, якщо ви мені riferma менш 86mm3 дизельного палива означає, що копія/дизель і обмежена на щось інше, бо карти перетворення дизель/пари час від часу частина значень самі перьми breack point кілька золотих медалей. я намагаюся повідомити екю збільшень
    File Allegati Файл Вкладення

Стр. 13 з 42 PrimaПеред ... 3111213141523 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •