може бути *191B02 або навіть *1D5212
Як правило, завжди знаходиться після картки "лямбда" але перед обмежувачі крутного моменту, пов'язаних з групової передачі.
У будь-якому випадку повертають значення дуже дивні обидва (я маю на увазі ЦИ в богів, дизельне паливо). Журнал ? доцільно, щоб зрозуміти щось.
Але скільки циліндрів?
я теж працюю, мою карту, слідуючи цій логіці? я зупинився в 430Nm запиту. які результати ви отримали? впроваджує дійсно 100mm3 дизель?
x сандро: я подивився ваші файли, але я вважаю, тільки 2 "обмежувачі крутного моменту", називаються cos? від ecm, змінені, і більше нічого. що ви хотіли зробити?
ні, курити, звичайно, не робить, dpf не видаляю чому? машина ? мого батька, і він не хоче проблем в абсолютній... логіка ? правильно, потім, якщо ви подивитеся на пост "tidius", вже перебуваєте? налаштування майже визначена для edc16c39.
Тест в школі я не зробив і не буде робити, я не дбаю знати, скільки коней, стільки мені не змінило б нічого, на межі, якщо я, трапляється, один день, що мені нічого робити, я можу спробувати з powerdyn.
бо ти сказав, що був далеко від 500Nm моменту я думав, що він ти впевнений... в Чому? цей пост, що ви говорите?