Давайте подивимося, якщо я можу пояснити, що мене в голові.
! у edc16 працюють засновуючи карти на значення крутного моменту, виражені в Нм. C'? карта, яка говорить нам, що якщо, наприклад, певна кількість раундів, ми вводимо малюка дизельного двигуна svilupper? певну пару ( карту, що ecm називається "кількості? дизельне паливо впорскується rpm\ torque). Потім, оборотів і обороти між картами, наприклад, обмежувачі крутного моменту, привід wisch, etc... обмеження крутного моменту, але побічно перейти обмежити дизель. Це-те, чому? по-моєму, якщо не торкатися певних карт понад певної межі не v?.
Скажіть мені, якщо мої міркування ? неправильно
Я не думаю, все edc 16 рівними, навіть я думаю, що навіть edc16c39 залежно від hw і sw відрізняються між собою,моя в мені ecm
Ign парз
Ign текущ.
Чол rail
Ign парз map 1 bost
Ign парз map 2 bost
Люстр в АКК. ( тієї, яка повинна бути dw, але не я ...)
Pres. Turbo
Час overbost
Im копп
Im кс 2
Lim cop 3
Lim pres rail
Lim 1 rail
....? багато однодумців....
Тому ти, про що ти говориш?
Хто-небудь вже? бачив карту...??allira
Ці значення
Карту педаль від 10 до 1850 таке? Якби нм засобом розвиватися до максимального 185 нм????
ні, ? значення вирішив в ecu, не ? враховуючи вимірюється! і не ? абсолютно сказав, що вони повинні бути реалістичними. В моїй 159, наприклад, я просив пару 500Nm, я відкрив всі обмежувачі крутного моменту до значення 500, я пішов в таблиці перетворення пари/IQ, і я побачив, що за 500 екю повинні надати 100мм^3/дизельне паливо, тому у мене розблоковано обмежувачі дизель до цього значення, і я перевірив діагноз, що насправді там було 100 мм^3/дизель. Незважаючи на це машина ? далеко від 500Nm фактичні!