проблема-тиск в тото, деякі модулі дешеві встають надмірно тиск в ****llo насоса високого тиску і в довгостроковій перспективі є deleterei ж, я наведу такий приклад, якщо тиску в рампі ? у 1600bar, з модуль, ви можете дістатися до 1700/1750 бар і ? логічно, що машина штовхає сильна проблема ? що тим тиск подати на насос напруга, значне, карта зроблена, doc замість цього ви можете відчувати себе в pi? низький з тиском і роботи на інші параметри надійність? загальна набагато вище
...не ви, я абсолютно даючи неправильні,я просто хотів уточнити( з тієї перевіряв), що ті, регульована від 1 до 10, дають тиск по-різному в залежності від того, як сім,і ясно, що якщо покласти його на максимальний ризик розшаровування насос,форсунки і, якщо хочете погано зробити красиве отвір у поршні....
тихий гоку, я не хотів бути критика, дійсно, було тільки для того, щоб пояснити концепцію, ясно ;-)
? у cr2pro в cntech, я купив новий, близько 3 років тому, на думку багатьох, дуже добре працює і на моєму авто, що і деякі друзі так і не дали проблеми, зараз, я зараз, я зняв її, а я намагаюся на 320d 163cv, і я повинен сказати, що йде від бога, то карту ? інша річ, але деякі воліють форму простота? монтаж та виключення з допомогою пульта дистанційного управління
Msport ти бренд, зокрема? продаємо модулі?
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
я пробував на p? час назад бланк небесний, я повинен сказати, що не я ? здалося, що погано, налаштувань не дуже багато, але поліпшення не відзначали, тепер я переглядав на сайті, форму, в якій вказуєте ви, мені здається, що я щось в пі?, навіть 40V у pi?вони досягають по-вашому?
багато чого залежить від типу двигуна і ебу, якщо встановлений борг на 2.0 d ви також отримаєте 25cv