Стр. 6 з 18 PrimaПеред ... 4567816 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 172
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    C'? карту, яка корелює з парою з кількість дизельного палива, що впорскується. Отже, обмеження, дизельне паливо та обмеження, а також пара
    так, але пара, що у нас в ебу ? номер покласти l?, не ? значення вимірювань, то мова йде інтерпретується cos?: обмеження крутного моменту (ебу) або дизельне паливо, і ви отримаєте менше продуктивність, тобто менше крутний момент і, отже, потужність.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    так, але пара, що у нас в ебу ? номер покласти l?, не ? значення вимірювань, то мова йде інтерпретується cos?: обмеження крутного моменту (ебу) або дизельне паливо, і ви отримаєте менше продуктивність, тобто менше крутний момент і, отже, потужність.
    Привіт Сандро ви випадково дали подивитися на Карту? Як щодо цих значень dw?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Давайте подивимося, якщо я можу пояснити, що мене в голові.

! у edc16 працюють засновуючи карти на значення крутного моменту, виражені в Нм. C'? карта, яка говорить нам, що якщо, наприклад, певна кількість раундів, ми вводимо малюка дизельного двигуна svilupper? певну пару ( карту, що ecm називається "кількості? дизельне паливо впорскується rpm\ torque). Потім, оборотів і обороти між картами, наприклад, обмежувачі крутного моменту, привід wisch, etc... обмеження крутного моменту, але побічно перейти обмежити дизель. Це-те, чому? по-моєму, якщо не торкатися певних карт понад певної межі не v?.

Скажіть мені, якщо мої міркування ? неправильно

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Давайте подивимося, якщо я можу пояснити, що мене в голові.

! у edc16 працюють засновуючи карти на значення крутного моменту, виражені в Нм. C'? карта, яка говорить нам, що якщо, наприклад, певна кількість раундів, ми вводимо малюка дизельного двигуна svilupper? певну пару ( карту, що ecm називається "кількості? дизельне паливо впорскується rpm\ torque). Потім, оборотів і обороти між картами, наприклад, обмежувачі крутного моменту, привід wisch, etc... обмеження крутного моменту, але побічно перейти обмежити дизель. Це-те, чому? по-моєму, якщо не торкатися певних карт понад певної межі не v?.

Скажіть мені, якщо мої міркування ? неправильно
    Я не думаю, все edc 16 рівними, навіть я думаю, що навіть edc16c39 залежно від hw і sw відрізняються між собою,моя в мені ecm
    Ign парз
    Ign текущ.
    Чол rail
    Ign парз map 1 bost
    Ign парз map 2 bost
    Люстр в АКК. ( тієї, яка повинна бути dw, але не я ...)
    Pres. Turbo
    Час overbost
    Im копп
    Im кс 2
    Lim cop 3
    Lim pres rail
    Lim 1 rail
    ....? багато однодумців....
    Тому ти, про що ти говориш?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    C'? карту, яка корелює з парою з кількість дизельного палива, що впорскується. Отже, обмеження, дизельне паливо та обмеження, а також пара
    ні, він працює в інший спосіб,коли обмеження крутного моменту межі, а також дизельне паливо, ? пара, яка керує всім!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    ні, він працює в інший спосіб,коли обмеження крутного моменту межі, а також дизельне паливо, ? пара, яка керує всім!

Я заявляю, що я не хочу бути сварливою, але я тут, щоб дізнатися і зрозуміти.

Бачив, що ми не датчик крутного моменту, як f? знаєте, скільки пара виробляє двигун?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Хто-небудь вже? бачив карту...??allira
    Ці значення
    Карту педаль від 10 до 1850 таке? Якби нм засобом розвиватися до максимального 185 нм????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Я заявляю, що я не хочу бути сварливою, але я тут, щоб дізнатися і зрозуміти.

Бачив, що ми не датчик крутного моменту, як f? знаєте, скільки пара виробляє двигун?
    ? значення, передбачається, що використовується від ecu, і ? правда, що існує в спеціальну карту, але ми? що керує всім ? пара, а потім екю через цієї таблиці, перетворює його в дизель.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав гоку Visualizza Messaggio
    Хто-небудь вже? бачив карту...??allira
    Ці значення
    Карту педаль від 10 до 1850 таке? Якби нм засобом розвиватися до максимального 185 нм????
    ні, ? значення вирішив в ecu, не ? враховуючи вимірюється! і не ? абсолютно сказав, що вони повинні бути реалістичними. В моїй 159, наприклад, я просив пару 500Nm, я відкрив всі обмежувачі крутного моменту до значення 500, я пішов в таблиці перетворення пари/IQ, і я побачив, що за 500 екю повинні надати 100мм^3/дизельне паливо, тому у мене розблоковано обмежувачі дизель до цього значення, і я перевірив діагноз, що насправді там було 100 мм^3/дизель. Незважаючи на це машина ? далеко від 500Nm фактичні!

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    ні, ? значення вирішив в ecu, не ? враховуючи вимірюється! і не ? абсолютно сказав, що вони повинні бути реалістичними. В моїй 159, наприклад, я просив пару 500Nm, я відкрив всі обмежувачі крутного моменту до значення 500, я пішов в таблиці перетворення пари/IQ, і я побачив, що за 500 екю повинні надати 100мм^3/дизельне паливо, тому у мене розблоковано обмежувачі дизель до цього значення, і я перевірив діагноз, що насправді там було 100 мм^3/дизель. Незважаючи на це машина ? далеко від 500Nm фактичні!
    Ок.. Зрозуміло.. Тепер цей мод , то місце і сперечаємося..

Стр. 6 з 18 PrimaПеред ... 4567816 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •