Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 18 з 18
    Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    привіт, хлопці, 120ohm, а значення B-CAN в той час як тут ми говоримо про C-CAN, який повинен мати опір, рівний 60ohm.. проводка схильна виміряти і вита пара, що має проводу коричневий і зелений, які з'єднують BCM (body computer) І CCM(блок управління двигуном) пін-коди, які зацікавлені, 37 can-H і 36 can-L на роз'єм від бортового комп'ютера, розташований на передній панелі, які з'єднуються у вас pin-код 83, 84 блок управління двигуном до гнізда У бік проводки.. потім від блоку управління двигуна, на виході вита пара контакти 61 і 62, які йдуть на ABS АБО Esp, залежно від комплектації. я б порекомендував вам спробувати continuit? і опір щодо маси проводів, що відходить від тіла і йдуть на блок управління двигуном..
    між B і can-C can не змінюється R внутрішня, чому? перший ecu і останній ecu завжди будуть мати R замикання від 120 ом, зміниться тільки швидкість? передачі даних (C can-від 10 кбіт / с 125 кбіт / с і C can від 125 кбіт / с 500 кбіт / с)...я, звичайно, я був неправий, вказуючи, 120 ом, як загальне значення, чому? в реальності? ? 60 ом (R паралельно), тому, якщо ви вимірюєте-й? 60 ом або 120 ом c ? проблема зв'язку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    між B і can-C can не змінюється R внутрішня, чому? перший ecu і останній ecu завжди будуть мати R замикання від 120 ом, зміниться тільки швидкість? передачі даних (C can-від 10 кбіт / с 125 кбіт / с і C can від 125 кбіт / с 500 кбіт / с)...я, звичайно, я був неправий, вказуючи, 120 ом, як загальне значення, чому? в реальності? ? 60 ом (R паралельно), тому, якщо ви вимірюєте-й? 60 ом або 120 ом c ? проблема зв'язку.
    вибачте, alice, практично становий наприклад, гребінь в ecu, і в той момент, який змушує мене помилка між контактом 83 і 84 ecu двигуна я повинен знайти, або 60, або 120ohm опору??? або я повинен виміряти з гребінцем і додає картині включений??? вибачте..... як відрізнити b-can і c can?? де проходить b і де проходить c can.... у всякому разі я перевіряв зараз.... і незважаючи на те, що контрольна лампа подушки безпеки спалахує і гасне тихо при включенні.... мені не знайти блок управління вмикає на лінії??? я вважаю, як не існує і запитав всі блоки управління, підключені....

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    не ? важливо знати, чи немає ? В can B can C або can, чому? R кільце завжди 120 ом....серед різних сімейств мережі може тільки змінити швидкість? передачі даних, і ми? для якої вони реалізовані.

ступеня тому в рамках вимкнений...але я не можу сказати, якщо R закриття були в проводці або вбудований в ecu (я думаю, в проводку, щоб відрізнити перше ecu один останній)...з 2 R паралельно-120 ом опір кінцевого вимірюється доведеться? бути 60 ом

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    не ? важливо знати, чи немає ? В can B can C або can, чому? R кільце завжди 120 ом....серед різних сімейств мережі може тільки змінити швидкість? передачі даних, і ми? для якої вони реалізовані.

ступеня тому в рамках вимкнений...але я не можу сказати, якщо R закриття були в проводці або вбудований в ecu (я думаю, в проводку, щоб відрізнити перше ecu один останній)...з 2 R паралельно-120 ом опір кінцевого вимірюється доведеться? бути 60 ом
    Мережі, які зацікавлені в цьому випадку і C-can, який підключає бортовий комп'ютер до блоку управління двигуном і ABS, резистори знаходяться всередині блоки управління, не вбудовані в електропроводці, вимірювання 60 ом повинно здійснюватися в закритих мережах без відключення нічого.. на практиці виходить, вимірюється опір між проводами зелений і коричневий, або на боді або на ccm.. ще один тест зробити та скуштувати напруга в мережі таких маса, це завжди в рамках горить все, що пов'язано.. напруги can-H і can-L з посиланням на маси повинні бути рівні в +- 2,5 v .. на цій машині ? також є мережа W, ця мережа працює у випадку надзвичайних ситуацій, хвилі can bus є які-небудь проблеми..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    в мережах Can-C і у нас є значення 60 Ом, так як резистори 2 120 Ом паралельно розташованих і дата архітектури, їх зв'язку, у результаті, якщо функціональні sar? 60 Ом..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    спасибі всім за інтерес..... от вирішити, що лінія w..... практично, як розумію ? лінії безпеки, якщо не працює лінія can... практично, хлопці,.... сьогодні я помітив одну річ,....
    практично, після нагрівання двигуна.... повернувся в майстерню, автомобіль після 5 хвилин, як зазвичай, представила, як правило, проблема.... блоки управління ви знайдете все ок, блок управління двигуна не включається... діагностику двигуна я входжу, але нічого не показується, як якщо ебу варто включити.... але в замороженому вигляді....
    якщо автомобіль робить check, а ? все ок, протягом спокійно, діагностики can блоку управління двигуном, пошук і активна, в діагностиці двигуна все ок....
    я хочу, щоб останні випробування, вимірювання всі значення з лінії can, але для вимірювання опору, блоки управління, підключені, я повинен зачистити провід лінії can??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    вчора після 1000 випробувань.... ми прийшли до висновку,... проблема полягає в ecu двигуна....
    ми виміряли лінії can all' осцилограф і все ? ок, всі живлення і маси в нормі...
    тепер я в пошуках ебу 0 281 011 511

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    я там часто? що я шукаю на www.cercaricambi.it

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми