Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 79

Обговорення: Зварних ставок

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    удачі! я намагався замінити flash в edc16 bmw, звичайно, його. Для dissaldarla, не проблема, йти гаряче повітря. Але коли risaldi,ставок легко переходить від пін-код, в результаті чого ризик corti. потім найкоротші ставок

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    24
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    удачі! я намагався замінити flash в edc16 bmw, звичайно, його. Для dissaldarla, не проблема, йти гаряче повітря. Але коли risaldi,ставок легко переходить від пін-код, в результаті чого ризик corti. потім найкоротші ставок
    X зменшити цю проблему, я використовую потік , хоча, я думаю, x мало досвіду , ставок завжди прагне до товщають, приєднання пін, а потім я повинен повторити багато разів...
    Було б цікаво, що який-небудь спеціаліст, поясніть крок pass? дії ..
    З повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Citazione Спочатку Написав filoxio Visualizza Messaggio
    X зменшити цю проблему, я використовую потік , хоча, я думаю, x мало досвіду , ставок завжди прагне до товщають, приєднання пін, а потім я повинен повторити багато разів...
    Було б цікаво, що який-небудь спеціаліст, поясніть крок pass? дії ..
    З повагою
    Тільки я можу замість фішок, які я заплатив в руки. Однак важливі речі:
    -добре очистити 2 поверхні (Чіп і макетів)
    -центрування компонентів і пайки, принаймні, 2 pin (тих крайніх)
    -почати пайку всіх контактів потепління 2 частини і додати після того, як ставок (оповиті для зварювання rognose використовувати кульки з олова, які я використовую для reballing)
    -у разі злиття 2-pin використовувати косу переконавшись паяльник приємно теплою і кос чистою.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    24
    Дякуємо за реєстрацію ваш метод, навіть я-й? або менше, я cos? ! Якої марки флюсу і оплетка використовується ??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    у монреалі
    Повідомлення
    58
    ніхто не використовує потік? я добре сальдо flash k ? диво... і не ponteggia нічого... завжди все чисто...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    у монреалі
    Повідомлення
    58
    amtech для флюсу... я добре ... для обплетення замість розетки на ebay... 1.20€ cad... до цих пір без проблем

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Я помітив, що флюсу amtech ? дуже відомий і використовується. Мені рекомендував колега, і я вважаю, це дуже добре.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав Fedex Visualizza Messaggio
    Я помітив, що флюсу amtech ? дуже відомий і використовується. Мені рекомендував колега, і я вважаю, це дуже добре.
    Використовую я також ? дуже добре.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Тим, хто, трапляється, не міг розірвати греблю в ecu isuzu? Є 2-контактний роз'єм 2 конденсатора і деякі mosfet ce, здається, що вони приварені з іншого вид на ставок. До речі, вони завжди одні і ті ж дати цієї проблеми

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    і можливо, що вони срібні? або в золото? тип блоків управління abs teves кілька років тому були пін-коди на золото і срібло, і ставок не saldavi навіть з календарем в руці

Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •