Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485

Alfa Romeo Gt 1.9 jtdm 150cv помилка can

доброго ранку, хлопці, я в майстерні, альфа gt 1.9 jtdm 150cv, avolte на картину, я код помилки, помилка vcd, помилка asr.....
    у діагностиці двигуна, я вважаю: u1600 електронний ключ і u1700 мережі can (ncm-nbc)

у боді комп'ютері, я вважаю: b1023 послідовної лінії W.....

для кого-то ? ніколи не траплялося??? я відкриваю бортовий комп'ютер, щоб побачити, якщо c'? вода чи що???

що скажете???

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    якщо c ? помилка, яка призводить до can-чому? не виміряйте опір кільця у момент, коли у вас порок?
    можливо, відсутність діалогу з-за ecu з багатьох, пов'язаних з його може і не мати згоду запуску або інші проблеми

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    якщо c ? помилка, яка призводить до can-чому? не виміряйте опір кільця у момент, коли у вас порок?
    можливо, відсутність діалогу з-за ecu з багатьох, пов'язаних з його може і не мати згоду запуску або інші проблеми
    велике спасибі alice dell' info.... сьогодні я розібрав тіло, знайшов вилку за трохи вийшла з ладу..... повторного тото.... але нада.... зараз проблема ? повторно....
    як виміряти опір dell' кільце??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    те, що ви хотіли гарма, щоб перевірити опір між двома кабелями, що має бути 60 ом.
    Якщо проблема ? блок управління, необхідно зрозуміти, в чому' ? і єдиний спосіб (який я знаю) ? у цій від'єднати блок управління і з'ясувати, які переривання зв'язку або знаходиться лінія для його несправності

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    я, чесно кажучи, сьогодні я зробив тисячу випробувань.... річ надзвичайно дивним.... що я зробив якщо.... коли виникає проблема, якщо я наполягаю, щоб з ключа, включаю і вимикаю неодноразово.... зрештою частина.... здається, як rel? що не перемикається.... щось на зразок, але відн? я перевіряв їх все і всі вони хороші.... блоки управління, які за can... є: блок управління двигуном, блок управління abs, бортового комп'ютера і аудіосистеми, чи не так?
    проблема, каже, що це вузол між нсм і ncb.... що я інтерпретую, як вузол бортового комп'ютера і вузол блок управління двигуном.....
    тому я думаю, що проблема на даний момент, як боді-ж....
    завтра я намагаюся змінити боді з одного на інший-gt, я клон і я спробую.....
    подивимося, що вийде.....

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав giama Visualizza Messaggio
    те, що ви хотіли гарма, щоб перевірити опір між двома кабелями, що має бути 60 ом.
    Якщо проблема ? блок управління, необхідно зрозуміти, в чому' ? і єдиний спосіб (який я знаю) ? у цій від'єднати блок управління і з'ясувати, які переривання зв'язку або знаходиться лінія для його несправності
    опір лінії CAN ? 120 ом!

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    велике спасибі alice dell' info.... сьогодні я розібрав тіло, знайшов вилку за трохи вийшла з ладу..... повторного тото.... але нада.... зараз проблема ? повторно....
    як виміряти опір dell' кільце??
    мультиметр для вимірювання опору і читайте значення між can H і can L, якщо значення, яке буде читати ? 120 ом у вас проблема

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    якщо у вас є possibbilit? з вада зробіть тест, щоб привести в рух з 5 цифри eletronic code.
    з діагнозом бортової мережі ви можете побачити блоки управління в шині can, якщо є,взагалі, або з помилками.хоча по мені,якщо несправність зв'язку can ? не слід porer спілкуватися.
    тим не менше, серед всіх блоків управління, я підозри, більше я їх відносно тіла(не виключаючи і інші).

p.s значення 120ohm ? значення за замовчуванням для лінії can або ? тільки для групи "фіат"?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    привіт, хлопці, 120ohm, а значення B-CAN в той час як тут ми говоримо про C-CAN, який повинен мати опір, рівний 60ohm.. проводка схильна виміряти і вита пара, що має проводу коричневий і зелений, які з'єднують BCM (body computer) І CCM(блок управління двигуном) пін-коди, які зацікавлені, 37 can-H і 36 can-L на роз'єм від бортового комп'ютера, розташований на передній панелі, які з'єднуються у вас pin-код 83, 84 блок управління двигуном до гнізда У бік проводки.. потім від блоку управління двигуна, на виході вита пара контакти 61 і 62, які йдуть на ABS АБО Esp, залежно від комплектації. я б порекомендував вам спробувати continuit? і опір щодо маси проводів, що відходить від тіла і йдуть на блок управління двигуном..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    спасибі, хлопці.... то.... деякі речі уточнити.... спочатку.... якщо кабель шпону в мережі can, або malcontattante.... з якої причини, машина зупиняється, нерухомість, намагаюся повернути 10 разів ключ і в 9 разів від l' помилка, і коли ви починаєте???
    мережа can чесно, як це працює, а не я, зрозумів.....
    як говорив користувач backgroop практично ебу двигуна виходять 2 пари can.... пара йде до body, інша пара йде на блок управління abs....
    але я недолік, то я вважаю, між ncm і nbc.... так що я ідентифікує дефект між body і блок управління двигуном... так що мій висновок ? що проблема ? їх....
    мені поясніть, будь ласка, куди йти з elm scan", щоб побачити всі блоки управління??
    як зробити стартер з codecard???
    я докази, я зробив все, і ? все ок.... на даний момент мені залишається тільки клонування тіла.....

хто-небудь знає, як мені підключити l' UPA, щоб зробити клон бортовий комп'ютер???

дякую колеги dele info.....

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •