привіт всім, прошу порад для автомобіля, де я читав файл для вилучення dpf.
здається, що він не міг зробити , машина і' mercedes w 204 2010 рік 170 л. с.
ебу delphi crd2 xx solenoid can код 6519013301 додаю файл, якщо хтось може мені допомогти
привіт всім, прошу порад для автомобіля, де я читав файл для вилучення dpf.
здається, що він не міг зробити , машина і' mercedes w 204 2010 рік 170 л. с.
ебу delphi crd2 xx solenoid can код 6519013301 додаю файл, якщо хтось може мені допомогти
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 28-04-2013 в 16:50
Мені пекіна? деякий час назад, і я втратити, ******* не робив.
Один ? вдалося зробити її замість..я сказав, що не піде більше до recovery і не rigenrava-й? але були проблеми, щоб вимкнути індикатор...якщо у вас є вже? убив fap або в будь-якому випадку ви зацікавлені, щоб отримати його я можу почути, якщо є що нового?..
тепер *******годину тому: [+] DPF Removal 2.0 module: Support for Mercedes with Delphi CRD2.x has been added!
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ні, я тільки перевірив список *******
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
хто-небудь є призначення цих блоків управління?
Що ? capiatata мене був Delphi CRD 1.1 ? зверталися з bdm півень, я не знаю, якщо також вірно і для CRD 2