Щоб менше протитиску, необхідно торкнутися фізично геометрію таким чином, що лопатки заважають менше, ніж проходження gsa розряду
ні, вибачте, я був неправий, я думав, що ми говорили про jtd 105
Ahhhh ! Ок ... ? для цього замість того, що ти поради..?
я на цьому, враховуючи тяжкість автомобіля, я б постаралася дати дизель, з самого початку, так що ви можете взяти її зверху відразу cos? тоді ви можете cammniare дроту, газу і заощадити щось добре працює за запитом і різні обмеження, а також на турбо не перебільшую, я думаю, що при 0,1 бар і більше? не зіпсує нічого ... автомобіль має масу важливої і профіль, який не дозволяє добре протистояти удару з повітря, по-моєму, якщо ви робите кілька тестів, вперше з моменту переїзду потрібну кількість дизельне паливо, то можете recuoerare
додаю файл fiat ducato 2.3130cvedc16c39
це файли, які ще оригінал,єдина зміна(спасибі fidodido)виключення egr..,я погляньте на різних картах,починаючи з ніг, які повинні бути збагачення у acc(поправте мене, якщо я помиляюся),можливо, що це відбувається після 30%?...
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 28-04-2013 в 16:34
? можна мати файл ORI, спасибі x-косметичними засобами.![]()
..і не дай бог..заздалегідь спасибі за допомогу,,,
Дивлячись на мапу, в єсм я помітив інше, що для мене дивно,голос тиску в рампі у нас є дві карти, які дуже відрізняються між собою, другий з кроком добре, я вирішив,ви знаєте, для чого потрібні всі і в два, і в яких ситуаціях один і l.altra. .?,і мені підтвердили, що карту педалі на цей блок управління, і в тому, що ecm викликає збагачення при прискоренні.?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 28-04-2013 в 16:35
Карти, що означає, ecm, як карти прискорювача від break, здається, ті, але не був такий впевнений, бачачи, що наступне за 3, що буде, викладеними c'? карта 16x16 >> 1C209C, що я d? враження, що це+, зазначеному...., якщо ми порівняємо обмежувач крутного моменту, здається, що + довіряти так, щоб? я можу і помилятися...
В ****llo турбіни я бачив карту overboost, що x-змінною геометрією мені здавалося дивним, я зробив пошук в інтернеті і що я бачу ? mitsubishi TF035 у фіксованій геометрії управляється пневматично від ecu...
У edc16-там повинна бути карта Nm>>Iq, я можу знайти її, як правило ? незабаром після цього час впорскування....
Карти диму можуть бути ці адреси?? всі 16x16
190358
19059C
1907E0
І це 16x25 191B02, що карту може бути? Перетворення??
Я бачу, що дуже часто карти зупинки осі X прибуває в 3200, що відповідає ці осі??? Дизель або Нм??