Сторінка 3 з 15 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 172

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав Cristiano75 Visualizza Messaggio
    Виберіть тільки час упорскування на карті табличній без адаптації break це тільки ілюзія, зменшити витрату палива, якщо в середині ? оснащений бортовим комп'ютером, чому? помилка між споживанням і розраховується фактична збільшить?. Я бачив на головній сторінці в egr, gi? це підвищує ефективність термодинамічного двигуна, а то я бачив карту, але якщо він володіє змінною геометрією турбо mollerei кілька відсотків, так що є p? менше протитиск ог.
    X аванси б очікувати, що доторкнутися до них....
    L. egr, і єдине, що я вже? факт.. Mollerei, що це означає ..? Збільшити або зменшити? ? чому? я б тоді менше contropressioni?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Щоб менше протитиску, необхідно торкнутися фізично геометрію таким чином, що лопатки заважають менше, ніж проходження gsa розряду

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    ні, вибачте, я був неправий, я думав, що ми говорили про jtd 105

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Ahhhh ! Ок ... ? для цього замість того, що ти поради..?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    я на цьому, враховуючи тяжкість автомобіля, я б постаралася дати дизель, з самого початку, так що ви можете взяти її зверху відразу cos? тоді ви можете cammniare дроту, газу і заощадити щось добре працює за запитом і різні обмеження, а також на турбо не перебільшую, я думаю, що при 0,1 бар і більше? не зіпсує нічого ... автомобіль має масу важливої і профіль, який не дозволяє добре протистояти удару з повітря, по-моєму, якщо ви робите кілька тестів, вперше з моменту переїзду потрібну кількість дизельне паливо, то можете recuoerare

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    додаю файл fiat ducato 2.3130cvedc16c39
    це файли, які ще оригінал,єдина зміна(спасибі fidodido)виключення egr..,я погляньте на різних картах,починаючи з ніг, які повинні бути збагачення у acc(поправте мене, якщо я помиляюся),можливо, що це відбувається після 30%?...
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 28-04-2013 в 16:34

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    ? можна мати файл ORI, спасибі x-косметичними засобами.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    ? можна мати файл ORI, спасибі x-косметичними засобами.
    ..і не дай бог..заздалегідь спасибі за допомогу,,,

Дивлячись на мапу, в єсм я помітив інше, що для мене дивно,голос тиску в рампі у нас є дві карти, які дуже відрізняються між собою, другий з кроком добре, я вирішив,ви знаєте, для чого потрібні всі і в два, і в яких ситуаціях один і l.altra. .?,і мені підтвердили, що карту педалі на цей блок управління, і в тому, що ecm викликає збагачення при прискоренні.?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 28-04-2013 в 16:35

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав гоку Visualizza Messaggio
    ..і не дай бог..заздалегідь спасибі за допомогу,,,

Дивлячись на мапу, в єсм я помітив інше, що для мене дивно,голос тиску в рампі у нас є дві карти, які дуже відрізняються між собою, другий з кроком добре, я вирішив,ви знаєте, для чого потрібні всі і в два, і в яких ситуаціях один і l.altra. .?,і мені підтвердили, що карту педалі на цей блок управління, і в тому, що ecm викликає збагачення при прискоренні.?

Карти, що означає, ecm, як карти прискорювача від break, здається, ті, але не був такий впевнений, бачачи, що наступне за 3, що буде, викладеними c'? карта 16x16 >> 1C209C, що я d? враження, що це+, зазначеному...., якщо ми порівняємо обмежувач крутного моменту, здається, що + довіряти так, щоб? я можу і помилятися...
    В ****llo турбіни я бачив карту overboost, що x-змінною геометрією мені здавалося дивним, я зробив пошук в інтернеті і що я бачу ? mitsubishi TF035 у фіксованій геометрії управляється пневматично від ecu...

У edc16-там повинна бути карта Nm>>Iq, я можу знайти її, як правило ? незабаром після цього час впорскування....
    Карти диму можуть бути ці адреси?? всі 16x16
    190358
    19059C
    1907E0

І це 16x25 191B02, що карту може бути? Перетворення??

Я бачу, що дуже часто карти зупинки осі X прибуває в 3200, що відповідає ці осі??? Дизель або Нм??

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Карти, що означає, ecm, як карти прискорювача від break, здається, ті, але не був такий впевнений, бачачи, що наступне за 3, що буде, викладеними c'? карта 16x16 >> 1C209C, що я d? враження, що це+, зазначеному...., якщо ми порівняємо обмежувач крутного моменту, здається, що + довіряти так, щоб? я можу і помилятися...
    В ****llo турбіни я бачив карту overboost, що x-змінною геометрією мені здавалося дивним, я зробив пошук в інтернеті і що я бачу ? mitsubishi TF035 у фіксованій геометрії управляється пневматично від ecu...

У edc16-там повинна бути карта Nm>>Iq, я можу знайти її, як правило ? незабаром після цього час впорскування....
    Карти диму можуть бути ці адреси?? всі 16x16
    190358
    19059C
    1907E0

І це 16x25 191B02, що карту може бути? Перетворення??

Я бачу, що дуже часто карти зупинки осі X прибуває в 3200, що відповідає ці осі??? Дизель або Нм??
    ...ви абсолютно праві.,я дав йому очі на турбіні! Не ? із змінною геометрією..не очікував на половину cos? недавно..але тоді карти overbost і turbo, що наказують?

Сторінка 3 з 15 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •