Ок.я дивлюся на карту ecm,я бачу, знайти карта час і я дам вам знати..
Ок.я дивлюся на карту ecm,я бачу, знайти карта час і я дам вам знати..
Виберіть тільки час упорскування на карті табличній без адаптації break це тільки ілюзія, зменшити витрату палива, якщо в середині ? оснащений бортовим комп'ютером, чому? помилка між споживанням і розраховується фактична збільшить?. Я бачив на головній сторінці в egr, gi? це підвищує ефективність термодинамічного двигуна, а то я бачив карту, але якщо він володіє змінною геометрією турбо mollerei кілька відсотків, так що є p? менше протитиск ог.
X аванси б очікувати, що доторкнутися до них....
Щоб менше протитиску, необхідно торкнутися фізично геометрію таким чином, що лопатки заважають менше, ніж проходження gsa розряду
ні, вибачте, я був неправий, я думав, що ми говорили про jtd 105
Ahhhh ! Ок ... ? для цього замість того, що ти поради..?
я на цьому, враховуючи тяжкість автомобіля, я б постаралася дати дизель, з самого початку, так що ви можете взяти її зверху відразу cos? тоді ви можете cammniare дроту, газу і заощадити щось добре працює за запитом і різні обмеження, а також на турбо не перебільшую, я думаю, що при 0,1 бар і більше? не зіпсує нічого ... автомобіль має масу важливої і профіль, який не дозволяє добре протистояти удару з повітря, по-моєму, якщо ви робите кілька тестів, вперше з моменту переїзду потрібну кількість дизельне паливо, то можете recuoerare
додаю файл fiat ducato 2.3130cvedc16c39
це файли, які ще оригінал,єдина зміна(спасибі fidodido)виключення egr..,я погляньте на різних картах,починаючи з ніг, які повинні бути збагачення у acc(поправте мене, якщо я помиляюся),можливо, що це відбувається після 30%?...
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 28-04-2013 в 16:34