Спочатку Написав
msport (exil77grande)
чесно кажучи, цей пост вважаю майже марним, тобто, корисно бути в курсі деяких проблем, і відповіді на цей автомобіль або на цей тип моторизації, але абсолютно марно, якщо подобається вигляд авто і хочете її купити, бо ну просто збентежений,я можу вам дати тільки одна порада вам подобається alfa gt ? якщо ви comprala умови, ви перевірте, чи добре від autoriparatore впевненості, що ви той stabene,не існує машини, яка не має дефектів, з дому мати або не буде оцінена несправний, хто робить це ремесло чи, що він належить,у мене була альфа 147 1.9 jtd 115cv купив новий з 2004 по 2011 рік і, якщо чесно, окрім заміни насоса, зчеплення, який на ранніх моделях був з пластика і дав проблеми тріщин у мене ніколи не було проблем, все це не тварина,єдине болюче питання, на жаль, є підвіски, які cigolano,отже, факти, докази на дорозі, і перейти на повільний крок на шляху маргіналізації і подивитися, якщо ви відчуваєте, що ці rumorini,інші, закривши тут в темі, хто говорить вам, щоб взяти турбо бензин, я кажу, що дизель серйозні, не, що ви ніколи не керуватися.