Тоді Сандро,
тим часом, дякую за ваші поради, я хотів би знати, якщо у карті turbo ECM фактичні значення відповідають тиску, виражається в мбар і якщо 120mbar ? емпіричне значення чи походить з якогось міркування, так, щоб зрозуміти.
Що стосується пари, я знаю, що ? обмежувач дизель,? як пояснити той факт, що під час уповільнення, до педалі акселератора звільняється, машина ? дуже рідка і не прагне до strattonare коли ? наступне, зупинитися, cos? як не було в орі? (бачив, що і на інших картах в цьому районі є орі?). Одна річ, не даремно ті ж тенденції, пара, що орі, дійсно, прогресує дуже швидко, дотримуючись прискорювача.
Не могли б ви сказати мені, як зберегти дзвінок - " будильник " машини 4000rpm без механічних змін?
[Cit. "карти, turbo, між іншим, активізують все в порядку з тиском , який має тенденцію коливатися між цією метою і обмежувач, який говорить від контролера pid по геометрії змінної"]
Насправді, підтверджує те, що я сказав, cio? ECU регулює тільки overboost і додам через електромагнітний клапан pierburg збирається змінюватися геометрії турбіни з спеціальну карту часу overboost (cos? як ECM називається)!
Тому, якщо з-за високих ****lli уприскування, турбіна ривками, миттєво долаючи також максимально дозволені значення з таблиці обмеження, ECU єдиний спосіб, який він, щоб це зрозуміти ? за допомогою датчика тиску, здійснюючи, отже, виправлення, щоб повернути тиск до ****lli, встановлені в табл обмежень. Ми? пояснює, чому? cos? як говорить Ghizmo, іноді у вас (міра) пік тиску pi? високий там? що і слід було очікувати!
Що стосується тиску, я зробила тест, який ти вказав мені, cio? тягнути 5-ї до 180, і я повинен сказати, що у мене не було ніяких проблем , без харчування, індикатор несправності і зроблено, діагноз пост доказ!
Сандро,
слідуючи інше обговорення, щоб двигун схожий на мій, та, слідуючи вашій рекомендації, я вирішив змінити філософію зіставлення, торкаючись лише мапу педаль, закупорювання EGR, limitaz. пара і тиску турбо, грунтуючись на макс вприскування дизельного палива в розмірі 70mg/iniez, як від золота.
Я вже? доведено, і я повинен сказати, що мені подобається, як відпустка, я тільки повинен перевірити витрату палива, що я, здається, покращився (знизити витрату палива ? моя мета!), двигун має хороший звук і індикатори не горять.
Ви могли б, будь ласка, подивитися на неї, щоб побачити, якщо я зробив помилки і/або упущення інших карт, враховуючи, що використання ECM Titanium?
Зокрема, я хотів би знати, скільки К.С. приведіть в рух рукоятку потужності я взяв, і якщо я можу ще оптимізувати.
Дякую
]Вибачте,
але якщо введення вкладення може бути ? краще!