Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 54
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    ви забули, що якщо у вас є версії євро-4 з лопатки змінних на різноманітті d' всмоктування.... ти пропаща людина, так? потрібно smadonnare 2 дні, щоб тягнути його вниз, змінити його і перемістити його назад на....
    я володар 147 1.9 mjet 150cv.... я повинен сказати, що ви ? правда, все, що ви сказали,.... у мене були проблеми з палітри, я поставив комплект зчеплення посилений, чому? тільки карту slittava зчеплення, я поміняв 2 верхні рукави і нижня рука (автомобілі з 112.000 км) я повернутими в електронному вигляді l' egr, і я побачив, що не ? ori, але перероблений fiat.... але' c' ? 2 речі сказати..... візьмемо для порівняння німецьких конкурентів, ми не говоримо про ціну.... gt з 6000 євро ви отримуєте хороший, ставлю добре, 2007, 2008, і до 130/140.000 км позаду.... audi a3 2003/04/05 знайти в 6500 євро.... за 250000 км.... хоча картина в 99.999999% випадків має розширені км.... потім???? ми хочемо почати розмову про механіку??? 2.0 tdi-140cv bkd розбиває голову.... турбіни ламаються всі на все.... маховики і зчеплення не говорите про це.... в 1.9 ? стриманий.... але маховик і зчеплення розпадається.... потім??? 5-ступінчаста коробка передач.... сьогодні де перехід з 5 марсі??? 2.0 tdi-143cv common rail розбиває всі насоси високого тиску.... 2.0 tdi-170cv siemens.... ламається п'єзо електричні..... що ми приймаємо????? я віддаю перевагу egr, що ламається (я виключаю) зміна впускних колекторів, прокласти випускних колекторів.... чи подібні речі.....
    потім??? якщо ми хочемо розглянути продуктивності.... я знаю, що jtdm fiat ? непереможний.... у мене турбіна, колектори, фронтальний інтеркулер, пряме випускний отвір, інжекторів, змінені, посиленого зчеплення, фільтр, панель.... я 230cv.... нісенітниця, що audi a3 або golf 5 я за
    Я думаю, що було б краще, що тут у тебе все в дзеркалі заднього виду pd 2000 16v з gt2056vk також з форсунок ОРІ, я думаю, і я впевнений, що б ви змінили ідея.... з 8в тебе можна бити, якщо я змінила клапанів та/або розподільного валу....(глава ват 8v ? досить x 230cv max) форсунки майже до 270cv nn ? макс, але є пу? на догоду тих, орі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Cristiano75 Visualizza Messaggio
    Я думаю, що було б краще, що тут у тебе все в дзеркалі заднього виду pd 2000 16v з gt2056vk також з форсунок ОРІ, я думаю, і я впевнений, що б ви змінили ідея.... з 8в тебе можна бити, якщо я змінила клапанів та/або розподільного валу....(глава ват 8v ? досить x 230cv max) форсунки майже до 270cv nn ? макс, але є пу? на догоду тих, орі...
    вибачте за ot, але 270cv трохи tantini для gt2056... що тиск?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Близько 2.5 бар... з afr близько 16:1

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав ртс Visualizza Messaggio
    Пропоную
    1 - валюти на хорошому авто
    2-тебе не дуже впливати на від (включаючи мене), і Терористів, автомобілі
    3 - не думаю, що купити старий автомобіль, який не змусить тебе витрачати....ламаються навіть нові
    4 - купити коробку АУЛІН і заспокійливі краплі...у випадку поломки
    5 -....альтернатива ? ВЕЛОСИПЕД
    проблема ? що-ї? читайте і менше купіть, чому? вас бере зло, бути в курсі проблем, які ви могли б мати...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    250cv з gt2056v, 270cv з gt2256v.
    300cv з gt2260v

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    вибачте за ot, але 270cv трохи tantini для gt2056... що тиск?
    я не шукаю автомобіль для sconvolgerla стільки коштує, то забрати turbo benza і просто...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Я згоден з вами, cicciogsr.
    Пристрасть добре (іноді), x все інше c'? mastercard. ...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    маючи гроші, андрій на іншому безпосередньо, але, на жаль, грейс у стан, в якому ми живемо після багатьох років поневірянь та досліджень, я можу приїхати і купити авто, тихо і, можливо, навіть не купую, якщо у мене не сама низька надійність роботи... в італії retribuiscono не на основі ваших досліджень і ємність? але в основі, як буде краще, не платити податки, і що держава дозволяє сформулювати випускників відділу різних..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    перейти ciccio отримати альфа так просто руйнує, я можу сказати тобі, як я сказав,
    hihiihihihihhiih
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    І якщо не руйнує порт вами і разом devastiamo

Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми