Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 24

Обговорення: Bmw 320 d

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224

Bmw 320 d

Bmw 320d 110 квт 2002 року після багатьох випробувань, я стверджую, що регулятор DRV місце на залізничних залишається відкритим, роблячи скачати тиск і автомобіль не v? мотоцикл,від блоку виходить 12 вольт рядки, але діагноз, коли ви v? в стартера залишається посадили на 5% не дозволяє завантажити більше 60 бар...підключивши мій тренажер завод благополучно прибув до 800 бар..по мені ? проблема в ебу..у вас є інші прямі..спасибі
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    якщо imianto добре працює,або міняти регулятор і подивитися, якщо вона йде в рух,або в даний момент шукає ecu двигуна напишіть резервного копіювання ecu оригінал і подивитися, якщо автомобіль йде чи ні
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    я шукаю ecu.., то я дам вам знати, спасибі
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    команда drw, і в шім перевірили за допомогою осцилографа . спробуйте іншого, перш ніж покласти руки на centrtale

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    rianimo це обговорення, bmw 118, файл zip регулятор drv, механічний демонтаж всіх форсунок, думаючи, що вони ті, перед принаймні машина там трохи на мотоциклі, потім всі форсунки машина не перевернеться спалахує на мить і відразу ж вимикається, пробував закрити зливний drv, але клапан ? буквально вибухнув, поставивши новий клапан, помилка йде, але продовжує втрачати багато дизельного палива від виходу клапана drv, напруга управління клапана 8v живлення 5v, очевидно, напруга equivalebnte враховуючи, що і управляється шім. р?remetto, що до цієї машини ? замінили бортовий комп'ютер бо вони напали booster на виворітну сторону і спалили iunn-то матеріал, але блок управління двигуном, здається, спілкуватися perfettaente

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    rianimo це обговорення, bmw 118, файл zip регулятор drv, механічний демонтаж всіх форсунок, думаючи, що вони ті, перед принаймні машина там трохи на мотоциклі, потім всі форсунки машина не перевернеться спалахує на мить і відразу ж вимикається, пробував закрити зливний drv, але клапан ? буквально вибухнув, поставивши новий клапан, помилка йде, але продовжує втрачати багато дизельного палива від виходу клапана drv, напруга управління клапана 8v живлення 5v, очевидно, напруга equivalebnte враховуючи, що і управляється шім. р?remetto, що до цієї машини ? замінили бортовий комп'ютер бо вони напали booster на виворітну сторону і спалили iunn-то матеріал, але блок управління двигуном, здається, спілкуватися perfettaente
    Я partirei з бака, ви виміряли тиск палива на виході з насоса низького тиску? якщо тиск або витрата палива не достатньо, блок управління реалізує стратегії DRV закриваючи її і зменшуючи приплив дизельного палива на повернення, в іншому випадку, якщо тиск занадто висока або більше? високий нормальний або повернення забитий або надмірним відмова форсунок та ін.. ебу штори, щоб відкрити DRV, щоб злити дизельне паливо в надлишку..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    За допомогою інструменту "Bosch" я від квитка тиску на рейку ? 6 бар

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    з 6 бар в магістралі rail тобі не йде, звичайно, на мотоциклі, управляє відмова форсунок, до речі, що це було зроблено на инжекторах.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Очевидно, мене, їх, і на місці, якщо я намагаюся включити це до 6 бар на кілька секунд, потім починає підніматися до 150 бар, це приводить в рух і soenge відразу. До j читачів, не ? було зроблено нічого, демонтувати і монтувати, бо думали, що у них були проблеми, коли ви їх у розібраному вигляді машина від цього дефекту, перш ніж він закурив, перевищив 2500 оборотів в хвилину і помер

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Очевидно, мене, їх, і на місці, якщо я намагаюся включити це до 6 бар на кілька секунд, потім починає підніматися до 150 бар, це приводить в рух і soenge відразу. До j читачів, не ? було зроблено нічого, демонтувати і монтувати, бо думали, що у них були проблеми, коли ви їх у розібраному вигляді машина від цього дефекту, перш ніж він закурив, перевищив 2500 оборотів в хвилину і помер
    Помилка, яка виникає, роблять діагностику?? може бути проблема надмірного тиску
    Терпіння і чеснота сильних..

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •