Сторінка 1 з 12 12311 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 115

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525

Кращий автомобіль для молодих людей..

Хлопці, я хотів задати вам це опитування, яка по-вашому ? автомобіль, щоб розважити більше u хлопцем??

Alfa 147 mb
    Bmw 120D
    wolswagen Golf 1.9 або 2.0
    Audi a 3
    Seat Ibiza Fr або Cupra
    Seat Leon
    Fiat Stilo
    Fiat punto 1.9 jtd
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    В паритет? продуктивності, bmw з заднім приводом ? безумовно, іп? весело...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Автомобілі, які ви перерахували звичайні, які трапляються між кожна друга машина, яка проходить , seat. Візьми собі на daihatsu charade GTti (993cc turbo) або toyota starlet, які є машини, і забавні ( те, що ви шукаєте)
    Але якщо зберігати ваші критерії, я думаю, що, мабуть, найкраще, як купра - /bmw
    привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    Golf VI 2.0 TDI 170cv і ви весело, безпечно... маючи грошей, щоб купити його!!! =)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ммм,я б сказав, 120d для продуктивності і що ? ззаду, але ? і автомобіль, який весело багато механіки.

між тим, що ти сказав, треба або 147, який розташований трохи,естетично дуже дійсний, але ? дуже надійне ущільнення і двигун ? надійно, і ви можете отримати дуже spremendolo

ібіца мені не подобається естетично...

стилус і крапка, мене не приваблюють естетично...

audi a3 ? досить дорого..

гольф ? банально...

seat leon першої серії у версії спорт-cupra, а ? дуже цікаво, особливо, якщо інтеграл і має ті ж інтер'єр audi a3 до серії..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    [QUOTE=sportknight;41195]ммм,я б сказав, 120d для продуктивності і що ? ззаду, але ? і автомобіль, який це весело кілька механічні hahahQUOTE]
    Я хотів би знати, чому на 120d роблять diverrtire механіки...він у вас був 1 ke дав проблеми??
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Я візьму один aventador underground racing... 1200hp і 0-60mph 2.2 сек.. я думаю, що ви могли б розважити..
    Якщо у вас є печінка під gi? таблетка прискорювач ви побачите перевищувати 400km/h.....
    Думаєте, що адреналіну......

Якщо ви хочете весело провести час з мало візьму один cupra 163cv ібіца.. з декількох цільових заходів, вам плюс потужності в усьому, ніж аналогічні машини між + по продуктивності такий же об'єм, який в даний час....
    Senn? виберу-х 120d ? завжди приємно бачити машину, просто я коли фари нормальні і кола основі..... коло 17, обробка і ксенон машина навіть через кілька років, avr? його чарівність..... і що тоді ? завжди bmw....
    X італійські виберу x 147 або 159 sportwagon.. гран-красиві автомобілі.. навіть джульєтта 1600 jtm 120cv модель + обладнана основні дати з статті, що тут f? жалкувати, 1 німецького якості? більше на папері....
    Востаннє редагувалось Cristiano75; 29-04-2013 в 15:52

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    у монреалі
    Повідомлення
    58
    ті, що ви перерахували-це автомобілі, які люди купують у даний час для моди, я маю на увазі, bmw, audi... не кажучи вже про джульєтта (особисто я ненавиджу)... подивитися на деяких хлопців, які мають гроші, і тут знають, навіть те, що рік у руках... в будь-якому випадку, якщо ви дійсно хочете розважити отримати гарний автомобіль, турбо-бензин... типу punto gt, тихо... а потім подивитися dolve все залишить bmw і audi...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав r6raven2010 Visualizza Messaggio
    ті, що ви перерахували-це автомобілі, які люди купують у даний час для моди, я маю на увазі, bmw, audi... не кажучи вже про джульєтта (особисто я ненавиджу)... подивитися на деяких хлопців, які мають гроші, і тут знають, навіть те, що рік у руках... в будь-якому випадку, якщо ви дійсно хочете розважити отримати гарний автомобіль, турбо-бензин... типу punto gt, тихо... а потім подивитися dolve все залишить bmw і audi...
    точка gt?
    маг, а це машина для молоді ? ну тоді факти підписка від заправника,все одно завжди повертаюсь до моєї мови, якщо ви берете дизель, серйозно, з якоюсь цілеспрямовані дії ви робите на цифри.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    у монреалі
    Повідомлення
    58
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    точка gt?
    маг, а це машина для молоді ? ну тоді факти підписка від заправника,все одно завжди повертаюсь до моєї мови, якщо ви берете дизель, серйозно, з якоюсь цілеспрямовані дії ви робите на цифри.
    говорив їзди, щоб весело провести час, не економічний автомобіль... я на seat leon 2.0 tdi pd 140... або просто "злиття чистої" виходжу lla gt...

Сторінка 1 з 12 12311 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •