Очевидно було тільки, щоб отримати враження прямі і введення в оптимальній точці, потім проаналізувати, часу, тиску в рампі і коригування робити!
Очевидно було тільки, щоб отримати враження прямі і введення в оптимальній точці, потім проаналізувати, часу, тиску в рампі і коригування робити!
Враження чудові! машина не паліть так багато, і різниця починає відчувати! Я думаю, що ми можемо вийти з рештою карту![]()
добре, ми йдемо вперед, ми бачимо, rail, яка у нас зараз насправді потрібно збільшити, якщо ми хочемо збільшити час уприскування.
У цій машині ? необхідно звернутися? не дайте несправності, вводити значення в останньому рядку таблиці часів. Я на 115cv я увійшов фактичні Fiat, який я знайшов в карту 2.4 jtd 150cv, тому, враховуючи, що аналог 105 ? у 136 намагався б глянути. якщо ви не можете знайти його, він копіює останній рядок значення, відмінні від 0? це alterer? витрата дизельного палива.
allogo зображення для pi? прості в розумінні
http://imageshack.us/photo/my-images/19/mainori.png/
На практиці ми повинні, принаймні, ввести значення у вибраному рядку, в іншому випадку машина супер? 1400bar andr? наприклад, інтерполювати значення з 0 і andr? у protenzione spengendosi. часто на 2.4 (принаймні, за 150 115) є ці значення заповнені fiat, що дозволяє уникнути помилок. Для 105-як я вже? написали ми звернемося до версії 136.
так, я теж намагався на всі файли, які мені вдалося знайти, і, здається, неповної, у всіх...
Тому система ? наступний, копіює останній рядок значення, відмінні від 0, в наступних двох (ecm не роблять показати останні 2, а потім або змінити в 2d або змінює з іншої програми...
ідеально, звичайно, це все картка час, що є. На даний момент ми можемо збільшити rail до 1400bar без проблем, якщо ми хочемо йти далі ? слід шукати біти, які дають збій. один я думаю, що знайшов і було те, що було опубліковано на перших сторінках, неси в 1500bar, ще не їду, тому, якщо ми хочемо їх знайти, потрібно встановити рейку в 1450bar і тягнути машину до 180, якщо не відривається означає, що ми взяли, якщо він перемикає, а не вистачає ще когось, і ми повинні виглядати краще.
Я зазвичай rail робить підвищення тільки у останньому стовпці максимуму, а потім знижується, то останнє, наприклад, 100 бар, передостанній 50, і до 20, то ж саме для розрядників.
У цей момент збільшать продуктивність, ймовірно, тому, що? ми скопіювали часи, пов'язані з 1400bar у рядках 1500 і 2000, в той час як би мало бути більше? коротше, цей портер? навіть трохи fumosit? у пі?... скориговані вами. Потім також збільшує turbo трохи, на цій машині в ручному, але і карти, turbo, повинні бути підняті так, що не дають відмова...
Є дві карти, часу, вірно? Що ж стосується залізничних і обмежувач тиску в рампі збільшується поступово по всій карті або пологів від 1100 і 50 в навантаженні? Ovviamene зміна, яку я хочу ? також постарайтеся менше споживати без диму, тому навіть якщо б я міг втратити 1-2 cv тому нічого не важливо ? що буде добре.
ні, змінити всю колонку, від 0 обертів до упору. обмежувач можна змінити все, однак, багато шкоди не зробити...
якщо, однак, важливо не p чистої продуктивності покладіть 1400bar з rail (максимум) і заспокойся.
Тоді ми переходимо до часів