Стр. 9 з 10 PrimaПеред ... 78910 ОстаннєUltima
Результати 81-90 з 101

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di MisterKappa
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    82
    Від продовжуйте тут !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Очевидно було тільки, щоб отримати враження прямі і введення в оптимальній точці, потім проаналізувати, часу, тиску в рампі і коригування робити!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Враження чудові! машина не паліть так багато, і різниця починає відчувати! Я думаю, що ми можемо вийти з рештою карту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    добре, ми йдемо вперед, ми бачимо, rail, яка у нас зараз насправді потрібно збільшити, якщо ми хочемо збільшити час уприскування.
    У цій машині ? необхідно звернутися? не дайте несправності, вводити значення в останньому рядку таблиці часів. Я на 115cv я увійшов фактичні Fiat, який я знайшов в карту 2.4 jtd 150cv, тому, враховуючи, що аналог 105 ? у 136 намагався б глянути. якщо ви не можете знайти його, він копіює останній рядок значення, відмінні від 0? це alterer? витрата дизельного палива.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    allogo зображення для pi? прості в розумінні
    http://imageshack.us/photo/my-images/19/mainori.png/
    На практиці ми повинні, принаймні, ввести значення у вибраному рядку, в іншому випадку машина супер? 1400bar andr? наприклад, інтерполювати значення з 0 і andr? у protenzione spengendosi. часто на 2.4 (принаймні, за 150 115) є ці значення заповнені fiat, що дозволяє уникнути помилок. Для 105-як я вже? написали ми звернемося до версії 136.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    allogo зображення для pi? прості в розумінні
    http://imageshack.us/photo/my-images/19/mainori.png/
    На практиці ми повинні, принаймні, ввести значення у вибраному рядку, в іншому випадку машина супер? 1400bar andr? наприклад, інтерполювати значення з 0 і andr? у protenzione spengendosi. часто на 2.4 (принаймні, за 150 115) є ці значення заповнені fiat, що дозволяє уникнути помилок. Для 105-як я вже? написали ми звернемося до версії 136.
    Я намагався, але нічого не знайшов.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    так, я теж намагався на всі файли, які мені вдалося знайти, і, здається, неповної, у всіх...
    Тому система ? наступний, копіює останній рядок значення, відмінні від 0, в наступних двох (ecm не роблять показати останні 2, а потім або змінити в 2d або змінює з іншої програми...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    так, я теж намагався на всі файли, які мені вдалося знайти, і, здається, неповної, у всіх...
    Тому система ? наступний, копіює останній рядок значення, відмінні від 0, в наступних двох (ecm не роблять показати останні 2, а потім або змінити в 2d або змінює з іншої програми...
    Факт! Я використовував Win_OLS

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ідеально, звичайно, це все картка час, що є. На даний момент ми можемо збільшити rail до 1400bar без проблем, якщо ми хочемо йти далі ? слід шукати біти, які дають збій. один я думаю, що знайшов і було те, що було опубліковано на перших сторінках, неси в 1500bar, ще не їду, тому, якщо ми хочемо їх знайти, потрібно встановити рейку в 1450bar і тягнути машину до 180, якщо не відривається означає, що ми взяли, якщо він перемикає, а не вистачає ще когось, і ми повинні виглядати краще.
    Я зазвичай rail робить підвищення тільки у останньому стовпці максимуму, а потім знижується, то останнє, наприклад, 100 бар, передостанній 50, і до 20, то ж саме для розрядників.

У цей момент збільшать продуктивність, ймовірно, тому, що? ми скопіювали часи, пов'язані з 1400bar у рядках 1500 і 2000, в той час як би мало бути більше? коротше, цей портер? навіть трохи fumosit? у пі?... скориговані вами. Потім також збільшує turbo трохи, на цій машині в ручному, але і карти, turbo, повинні бути підняті так, що не дають відмова...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    ідеально, звичайно, це все картка час, що є. На даний момент ми можемо збільшити rail до 1400bar без проблем, якщо ми хочемо йти далі ? слід шукати біти, які дають збій. один я думаю, що знайшов і було те, що було опубліковано на перших сторінках, неси в 1500bar, ще не їду, тому, якщо ми хочемо їх знайти, потрібно встановити рейку в 1450bar і тягнути машину до 180, якщо не відривається означає, що ми взяли, якщо він перемикає, а не вистачає ще когось, і ми повинні виглядати краще.
    Я зазвичай rail робить підвищення тільки у останньому стовпці максимуму, а потім знижується, то останнє, наприклад, 100 бар, передостанній 50, і до 20, то ж саме для розрядників.

У цей момент збільшать продуктивність, ймовірно, тому, що? ми скопіювали часи, пов'язані з 1400bar у рядках 1500 і 2000, в той час як би мало бути більше? коротше, цей портер? навіть трохи fumosit? у пі?... скориговані вами. Потім також збільшує turbo трохи, на цій машині в ручному, але і карти, turbo, повинні бути підняті так, що не дають відмова...
    Є дві карти, часу, вірно? Що ж стосується залізничних і обмежувач тиску в рампі збільшується поступово по всій карті або пологів від 1100 і 50 в навантаженні? Ovviamene зміна, яку я хочу ? також постарайтеся менше споживати без диму, тому навіть якщо б я міг втратити 1-2 cv тому нічого не важливо ? що буде добре.

Стр. 9 з 10 PrimaПеред ... 78910 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •