legend, що ви-де-назад'??...... ви повинні відмовитися коштує машина??![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
ну,скажімо, ті ж недоліки, що вони трохи всі автомобілі
а у мене є альфа...159, чесно кажучи,у нас 2 в сім'ї 150cv моєї і 120cv мого батька, і ми обидва soddisfattissimi від 3-х років, чому? ми зробили тільки купони!!! візьміть його і не пожалкуєте, навіть, чому? їздити ? видовище,особливо, якщо q2...
Привіт sportknight, у мене виникли проблеми деякий час з моєю 159 1900 150CV seghettamento я вже зробив кілька замін деталей б ви порадити мені вам наводжу посилання, в якій я написав
http://www.professionalchiptuning.ne...4178#post44178
Привіт і Спасибі
я gt мене б з закритими очима, сидінь вражаючі! оздоблення ? альфа і двигун йде без розщеплення ланцюга передчасно (див. bmw), розбити випробування (див. vw), змінювати інжектори piezo (див. mercedes) і cos? далі. по-моєму проблем більше? маргінальні переважна більшість авто у продажу!
двигун GT не ланцюг.. і навіть інжектори piezo встановлені на ecu CP
ми говоримо, що дефекти GT кузова, що погіршує раніше часу... - й? шини низьких і великі колеса є і гірше...
зчеплення, який триває трохи... вирішується спокійно з посиленою...
звичайно EGR закриття проблеми вирішені також для SWIRL
ще problemoni не має, якщо добре....
? завжди fiat, для якого різні сухарики та ін... нормальні...
форсунки і насос тривають.... якщо не взяти води, без вашого відома...
не ? у порівнянні, наприклад, 120d.... категорія складання, ніж, як ціна, також використовується...
чотирикутника вгору, щоб, як ? факт і матеріалів, використовуваних руйнуються всі частини, які зменшують, подивитися silentiblock.. навіть стабілізатор поперечної стійкості погіршує рано...
зчеплення триває дуже мало, навіть в оригіналі.... без карти...
основні недоліки цих...
BMW не мають цих недоліків...
двигуни bmw переробляти, ne, я бачив дуже мало... за винятком, що проблема в ланцюзі, яка страждає від BMW 118d 120d і...
але з купонами факти тобі замінює його повністю...
але в будь-якому випадку він був тільки матч... також як і турбіни...