ви забули, що якщо у вас є версії євро-4 з лопатки змінних на різноманітті d' всмоктування.... ти пропаща людина, так? потрібно smadonnare 2 дні, щоб тягнути його вниз, змінити його і перемістити його назад на....
я володар 147 1.9 mjet 150cv.... я повинен сказати, що ви ? правда, все, що ви сказали,.... у мене були проблеми з палітри, я поставив комплект зчеплення посилений, чому? тільки карту slittava зчеплення, я поміняв 2 верхні рукави і нижня рука (автомобілі з 112.000 км) я повернутими в електронному вигляді l' egr, і я побачив, що не ? ori, але перероблений fiat.... але' c' ? 2 речі сказати..... візьмемо для порівняння німецьких конкурентів, ми не говоримо про ціну.... gt з 6000 євро ви отримуєте хороший, ставлю добре, 2007, 2008, і до 130/140.000 км позаду.... audi a3 2003/04/05 знайти в 6500 євро.... за 250000 км.... хоча картина в 99.999999% випадків має розширені км.... потім???? ми хочемо почати розмову про механіку??? 2.0 tdi-140cv bkd розбиває голову.... турбіни ламаються всі на все.... маховики і зчеплення не говорите про це.... в 1.9 ? стриманий.... але маховик і зчеплення розпадається.... потім??? 5-ступінчаста коробка передач.... сьогодні де перехід з 5 марсі??? 2.0 tdi-143cv common rail розбиває всі насоси високого тиску.... 2.0 tdi-170cv siemens.... ламається п'єзо електричні..... що ми приймаємо????? я віддаю перевагу egr, що ламається (я виключаю) зміна впускних колекторів, прокласти випускних колекторів.... чи подібні речі.....
потім??? якщо ми хочемо розглянути продуктивності....

я знаю, що jtdm fiat ? непереможний.... у мене турбіна, колектори, фронтальний інтеркулер, пряме випускний отвір, інжекторів, змінені, посиленого зчеплення, фільтр, панель.... я 230cv.... нісенітниця, що audi a3 або golf 5 я за