Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 48

Обговорення: T-Max

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    вибачте, запитаю тут, щоб не відкривати нову тему, днями розмовляв з другом, який має салон мото я запитав, чи можна було перепризначити i t max з вихлопної спорожніли, щоб спробувати уникнути втрати крутного моменту вниз. Я перевірив бази даних piasini і курка 2, але не ? повідомили ніде, що ви можете? потім слід зіставити?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    тепер я не пам'ятаю, що інструмент можна використовувати, але я використовую блоку живлення rimappabile,однак його проблема, на мій погляд, і набагато більш легко можна виправити, і навіть дешевше, так як мотоцикл продати або розглядаю, просто вага роликів або дати нову градацію в варіатор.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    я до сих пір я завжди знав, що ебу орі на тмакс не rimappabile (я теж один tmax 2008), тому багато використовують блок управління зовнішній ,але і з блоку живлення що можна зробити? було б більше? або менше, як якийсь додатковий модуль?

НОВАЧОК L'avatar di -DaViDe-
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    31
    Citazione Спочатку Написав elettro72 Visualizza Messaggio
    я до сих пір я завжди знав, що ебу орі на тмакс не rimappabile (я теж один tmax 2008), тому багато використовують блок управління зовнішній ,але і з блоку живлення що можна зробити? було б більше? або менше, як якийсь додатковий модуль?
    Що я знаю, з надбудовою, перейти до спотворення значень типу, що і на датчик подачі дизельного палива...з Power Commander 5, а не переходив в кривий бензин і у вас є свій тип діаграми excel на осі обертання двигуна, а на іншій - % навантаженні. Для кожної клітинки діаграми перейдіть до редагування значення на свій розсуд. Power commander 5 існує також модуль заздалегідь, тобто, що дозволяє навіть доторкнутися авансові платежі на додаток до кривої бензину. Про це я не можу сказати, що дуже, чому? я цієї бази..у випадку, якщо я можу відправити скріншот, щоб краще пояснити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав -Давид, - Visualizza Messaggio
    Що я знаю, з надбудовою, перейти до спотворення значень типу на датчик подачі дизельного палива...з Power Commander 5, а не переходив в кривий бензин...
    Навіть з Power Commander 5 входила в плани карти ecu оригінал! І також тільки один додатковий модуль, а потім, як такий, ви обмежуєте себе в спотворити вихідні значення...
    "Їздити боком-це один з найкрасивіших завдань, які людина може зробити плаття" М. Biasion

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    31
    Citazione Спочатку Написав bart Visualizza Messaggio
    Навіть з Power Commander 5 входила в плани карти ecu оригінал! І також тільки один додатковий модуль, а потім, як такий, ви обмежуєте себе в спотворити вихідні значення...
    Ви впевнені, cio? чому? здається, дуже точно, навіть якщо насправді обходить форсунки уприскування і управління дросельною заслінкою, як звичайний модуль...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Power commander nn f? іншого, що в залежності від оборотів двигуна, що закон зміни часу уприскування в залежності від параметрів, що зберігаються, отримує час упорскування на вході і на виході будеш мати сигнал з більшою або меншою, на основі даних, які зберігаються....

Просто знайдіть power commander 5 на youtube x зрозуміти, як це працює....
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 23-04-2013 14:29

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    31
    Минулого тижня ? був t-Max 530, що крім турбіни увійшов форсунок, плюс і я не знаю, cos ще й gi? він Termignoni. Я мало що знаю, тому що інший би нижче, але резюме мені сказали бути близько 80...приблизно в два рази мого, ха-ха

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    навуглерожування ecu, як він діє? я маю на увазі, щоб зберегти відносини afr оптимальної вимірник маси повітря, або через зонд ламба? деякі виключають зонд, можна подумати, що якщо все, що там було Maf може зробити, обчисливши кут відкриття дросельної заслінки з депресією, які, як правило, між ним і впускних клапанів.....
    Я кажу, де-Minc....??

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    31
    Немає, можливо, я не пояснив, я, я і я збитими і я. Тільки що ****llo електроніки не знаю, як ви дієте. Я новачок в цій галузі..

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •