насправді деякі працюють з вами з girantola.ahahahh в один прекрасний день ви parler? у fiat 500f 64 з двигуном 126 turbo я. тільки що відправив в u.s.. минулого тижня
насправді деякі працюють з вами з girantola.ahahahh в один прекрасний день ви parler? у fiat 500f 64 з двигуном 126 turbo я. тільки що відправив в u.s.. минулого тижня
у самому справі ? як ви говорите..всі підготовчі, але потім результати? поломки двигунів, знаю, якщо я сказав вам в минулому, що я зайнятий високопродуктивних двигунів х кілька компаній, і що в сицилії, моя сім'я і дуже відомий, він з 70-х років x точність племінник малюк? morreale,повертаючись до tmax, я хочу вам сказати тільки, що sar? можливо, + приємний але gilera gp, і набагато краще, в експериментальному центрі pontedera існує те, що сягає 237kmh і з невеликими змінами від оригіналу.
дп мені подобається, багато не взяв тільки тому, що ринок не має.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
насправді, giarras мені plasticoni чи як я їх називаю блендери я ніколи не любив...я ще для зчеплення і передач не s? якщо ви мене розумієте...правда, показати середню оцінку для подкаст блендери ? мій брат...думаєте, що ? пішов до віченца, щоб купити zip malossi кампіоне-д'італія 2008 я не пам'ятаю, як називається кухар на питання...звичайно, для? що ? красивий звір з 25 і проходить коней на колесо чіпляється за мій husqvarna sm450r трек в постійний старт....
? з special zirri m1l не з'? е?....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
я знаю, що ви йдете не по темі!!
Хлопці, у мене блок управління додаткової Power Commander 5, і ви можете змінювати криву бензин...кілька карт, я, але було б непогано мати можливість зробити невелику базу даних..***** unque завантаження карти gi? зробив це, і, поставивши фільтр басейн йде вже? набагато краще, ніж внизу. Я не бачу зараз, щоб зробити всю всмоктування тіла від 34 і зіставте, нарешті, на випробувальний!
я:
група дроселя від 34мм,глушник ori e55,всмоктування з круасанами і bmc на панелі,варіації malossi mhr,осі, вали riprofilate і блоку циліндрів перероблено,rapid вуке 3,крім цього у мене є ще один невеликий ретуші тут і там, але нічого, що і я повинен сказати, що йде дуже добре, і ми на висоті 200kmh більше не робить того, що, щоб йти далі, ми хочемо більш мляві, і ви повинні покласти руку на відносини, які не дозволяють йти далі,однак я можу вам сказати, що я дуже влаштовує, але я хотів би його підключити турбо,я також знайшов комплект для установки в пів дня, що перевищує їх резюме аспірату краще ніколи не вписувався 560cc але не для 500cc потім, щоб не зійти з розуму, я з електронікою в управлінні, що, мабуть, це більш складний, турбо час мені довелося відмовитися від проекту,ми сподіваємося, що скоро будуть новини.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Хм я живу в регіоні лігурія, підпорядковується адміністративному 500метрів від Суддів..і він робить турбо комплекти з електронікою? готовий все plug-and-play. Насправді bancher? він тільки мені l всмоктування, як і повинно бути. У той час як я хотів би рубав, трохи з кривими бензин в pc5. Крім звичайних карт, які знаходяться на сайті, хто-небудь інший? я хотів змусити мене невелика бібліотека, в той час, що накопичення в євро, необхідних на 34 та ін
Суддів монтує Мансардний та базовий комплект робить на 57 cv...на його повертає з 90cv і gi? факт, 25.000 km. Бажаючи також робить карти більш ніж на 100 cv