добрий день, хлопці, хто-то ніколи не відключається, fap з ecu simons????звичайно платите, якщо хтось, здатний мені контакти
добрий день, хлопці, хто-то ніколи не відключається, fap з ecu simons????звичайно платите, якщо хтось, здатний мені контакти
Я, наприклад, тепер я завжди чув, але вигляд саме з моїх очей немає? давайте подивимося, якщо хтось вже отримав? зробили випробування, що машина після dpf off коли-мелений трохи кілометрів...
привіт, хлопець, я знаю, він зробив його на golf 6 gti 210cv і сказав мені, що автомобіль ? дуже пі? безкоштовно для всіх кіл, гарне місцерозташування на високих... я сказав також, що той, хто це зробив, а так у нього 500 євро, відключив fap вручну викреслювати з біт-чому? якщо робили з допомогою програмного забезпечення, що дало йому проблеми з машиною, створюючи intaramenti......
pi? не можу тобі допомогти...![]()
в сухому або мокрому вигнутий завжди працює, як проклятий.....:cool:
Привіт, я не розумію, як відключив fap на gti бачив що-небудь ? без
З Повагою Давид.
500E?????? прийшов я в п'ємонті чи був він в лігурії, і напевно витрачав менше!!!!!
вибачте, але гольф 6 gti ? турбо бензин і, отже, не збирає fap\dpf, мабуть, з'? р? плутанина
я, чесно кажучи, я хотів втрутитися, але я залишив його втратити, я сказав маг буде, що ви заплутаною, але подивимося, куди хочете потрапити.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]