Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 60

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    так, але ? дивно, що понятих, у присутності зростання fumosit? і зниження продуктивності.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    насправді,не ? що у вас турбіна ko..........я б подивимося
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    свисток, що ви відчуваєте ? довелося вихлопних газів, повністю порожній, ви очистили, як первинний каталізатор і DPF, турбіна, відповідно, він веде себе як свисток.. я, як правило, первинний каталізатор я залишаю завжди, щоб уникнути пошкоджень компресора turbo, ці зміни у мене зроблено так багато і, чесно кажучи, на першій, що я і зробив, а не я зробив помилку, очистити всі наслідок поломки турбіни і sbiellamento двигун, який був прискорений, щоб масло атмосферне spondato все.. справа в тому, що, якщо не хочете проблем, вам варто rimontargli первинний каталізатор і вставити замість Dpf трубки прямий, так звана водостічна труба, яка знаходиться оригінальний альфа.. сов? щоб уникнути неприємностей казіні.. що стосується потужності вашого автомобіля або rullata ? пішло не так або машина не робить, чому? 200cv їх має бути з закритими очима..
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    тоді система вихлопу на цю машину, і' : precat напали на турбіні, після слід dpf+каталізатор. У ркесь нехай , вони були зняті dpf+кішки разом ( видно, що вони укладені всіх, і два у капсулі )
    Але з якоїсь причини ви можете donneggiare турбіна, якщо не ce' первинний каталізатор ? Я думав, я був краще, якщо злив і******
    Мені другий свисток і дав якийсь рукав, половину зламали .. або посилання creppato між турбіною і первинний
    Тому що; двигун, як це не може зробити ? Або туди турбіну, або якщо у стиснене повітря, який виходить десь, перш ніж потрапити в циліндр , або карту постраждав після видалення dpf.
    Чесно кажучи, двигун гарячий ( після 30-40 хвилин затяжок, максимум в гори він попереджає, цокання ( tic-tic-tic ) з моторного відсіку, особливо роблячи крутий підйом, і починаючи з низьких оборотів на 3-го,а прибуття до 1800 (пара) rpm надає tichettare .. **** llo звуку і це дуже помітно, дуже ясно .. просто опустивши скло двері. Не думаю, що вони інжектори! робота на надвисоких частот і не буде відчувати себе tic-tic..Що може бути по-вашому ? штовхачі ?
    Я чекаю, що мені прибуттів hw, який так місце, тут читати, дякую всім

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    свисток, що ви відчуваєте ? довелося вихлопних газів, повністю порожній, ви очистили, як первинний каталізатор і DPF, турбіна, відповідно, він веде себе як свисток.. я, як правило, первинний каталізатор я залишаю завжди, щоб уникнути пошкоджень компресора turbo, ці зміни у мене зроблено так багато і, чесно кажучи, на першій, що я і зробив, а не я зробив помилку, очистити всі наслідок поломки турбіни і sbiellamento двигун, який був прискорений, щоб масло атмосферне spondato все.. справа в тому, що, якщо не хочете проблем, вам варто rimontargli первинний каталізатор і вставити замість Dpf трубки прямий, так звана водостічна труба, яка знаходиться оригінальний альфа.. сов? щоб уникнути неприємностей казіні.. що стосується потужності вашого автомобіля або rullata ? пішло не так або машина не робить, чому? 200cv їх має бути з закритими очима..
    Не знаю що і думати.. занадто багато плутанини

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Я тобі кажу з досвіду, насправді у мене є парк машин Alfa 159 2.4 jtdm 210cv в допомогу буде близько 120, і проблем з ці машини йдуть все нові і нові.. один з багатьох, і порушення клапанів двигуна із-за несправності форсунок або надмірне уприскуванням палива з результаті поломки двигуна.. я особисто пропоную залишити первинний каталізатор, щоб уникнути того, витік вихлопних газів, які, відповідно, викликають підвищений обертання крильчатки турбокомпресора з читати протитиск ог.. клапани swirl, якщо ви можете eliminale повністю..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Ви лише даєте поради абсолютно праві.
    Зняти precat призводить до поломки турбіни? Але, коли-небудь???
    Зняти precat помітно знижує температуру turbo, і, отже, продовжує термін його служби.
    Крім того, саме на 2.4, відбувається значне збільшення на низьких оборотах, так як turbo відповіді-й? готовий ? pi? швидко піднятися тиск.
    І водостічна труба не ? у трубі замінити на фап, а ? саме semicurva поставити на місце первинний каталізатор!
    Потім Sighline, як вам радили вже? ще читайте поточної карти, які у вас є, просто mpps v5, і postala, що ми бачимо, якщо є помилки.
    Потім перевірте з турбонаддувом, який, можливо, має проблеми, і, нарешті, покладіть тихенько downpipe порожньому місці precat, що допомагає і просто!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Привіт......спочатку пропоную купити інтерфейс mpps v12 (навіть тут на сайті) і відновлювати файли, які у вас зараз є в ECU...
    Якби я вас, я зробив би зусилля, щоб розібрати icolli всмоктування і видалення swirl (саме на 2.4 ? часто їх їсте від двигуна).
    Як riguada дим, перевірте, чи немає втулки розбиті, і, що датчик витрати повітря знаходиться в хорошому стані.
    Перейти спокійно, що не ламається нічого зняти katalizzatore і prekat і dpf... - це лише легенди..., знявши kat, dpf і prekat, ви що-центру в цілях полегшення евакуації вихлопних газів, а потім відновити навіть то, з точки зору продуктивності. Для мови, і ось-зламаний турбіни та інше..не ламається нічого..але...при знятті prekat, переходять на значно знизити температуру вихлопних газів, і це ДОБРЕ для турбіни.
    Ви, як я вважаю, що ви берете swirl, управління муфти точного керування, датчик витрати повітря, читати карту і postala...тебе я дивлюся з задоволенням
    PS: ідіть спокійно, що, з mpps v12 клон на сайті ви не будете мати ніяких проблем...я збився з рахунку вже, скільки разів я читав/писав мій стилуса і 147 мого брата

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    А те, що він говорить маріо, але якщо там їсть swirl, як це сталося зі мною, ви відчуваєте, шум металобрухту, якщо ти в порядку, гасне,
    Висновок: новий Двигун!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Знявши precat протитиск зменшується, і це допомагає.
    Турбо працює при температурі-й? низькі і ? дуже пі? готовий.
    Я видалив його на різні 159 як 1.9 2.4 в тому числі моя, і завжди з добрими результатами.

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •