Спочатку Написав
sighline
Машина має 100 тисяч км (хто знає, скільки він насправді, там, випадково, програмне забезпечення x перевірити effittivo пробіг ?), у egr виключені з карти, і обмежений з плити, dpf видалений фізично і виключений з мапу, colletore всмоктування в розібраному вигляді , чистої .. swirl не я зворушений . Клей оригінальної карті буде 210cv і 420 нм крутного моменту.
Коли я взяв ездьте на таксі зробив багато менше коней ( 174cv) , то клей, нову карту і 215 л. с. і 500 , котить дуже добре, від низьких до 3k rpm де він попереджає, свист, що йде від турбіни та/або муфти ( ви не знаєте, що це таке , я закуповуються силіконові трубки і повинні приїхати ще-так і обміняти їх всі) - практично це свисток ( дихання), ви відчуєте тільки тоді, коли він перевищує 3 тисяч оборотів , факти починають курити значно, здавалося б, останнього
Потім курить розгоні від басів, то перестає, поки 3 тисячі обертів, де знову почав курити постійно до 5 тисяч.
Сара, безумовно, співвідношення повітря/дизель неправильний бачив витоку повітря
Потім інший, що робити врахувати : Перше, що я togliessi dpf+kat не робив це свисток.. після видалення почав свистіти ! я думаю, що для розвантаження ще****** (ідея моя)
--
Я читав, що, як правило, обладнання для зіставлення коштує близько 4 тисяч євро.. і якщо вони приймають ті 200-300 євро, так звані 'клон' ви, ймовірно, багато зіпсувати ecu..