-
тільки мене не трапиться, я покажу вам дві фотографії, щоб показати вам см роблю
-
але після видалення lae дросельної заслінки машини внизу не вистачає крутного моменту, що ви робите? він кладе руку на карту, щоб збільшити розрив вниз?
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
по правді сказати ? cos? незначною різницею, що ви можете залишити також cos
-
чесно кажучи, мене трапляється, коли я намагаюся ці машини з метеликами з cioco ви відчуваєте нездатність пари вниз, саме між 1200e 2500 оборотів в хвилину, щоб це було цікаво, якщо він компенсує після видалення фізично з відображенням на цих обертах
-
якщо ? вже зіставляється не відчуваєш нічого
-
А....на 1.9 ІМХО ? pi? питання безпеки двигуна, скажімо, щоб не мати "mine vaganti"....на 2.4 f? саме добре, а не!
-
якщо ж видалити в ебу і залишаються на колектор, що відбувається?
-
однак, можуть відірватися і зробити, дають той же, що і в двигун...
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
вибачте,ми знаємо, що abbassanso криві лопатки відкриваються повністю, тому я думав,
якщо я можу видалити і встаю криві максимального значення повинні залишатися закритими,а потім електродвигун не повинен був спрацювати...ні?
тепер лопатки я їх ще не встановлені, і у мене немає можливості спробувати, але маяк " - це спроба
-
Прошу вибачення за невігластво, але що ризиків ви можете зіткнутися, відключаючи swirl з карти ?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму