Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 60

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63

ІНФОРМАЦІЯ, Прошу допомоги !!! 2.4 jtdm немає egr, немає dpf

Привіт всім
    У мене alfa brera 2.4 (версія 210cv)і я хотів просити вас, якщо ви дасте мені кілька порад про те, що обладнання вибрати ... Якийсь більш підходящий на мій ебу ? Яке програмне забезпечення використовувати ?
    Тоді інше питання : Надмірна fumosita' на низьких оборотах ( 1700 об / хв * 500 нм), що це ? в готель заздалегідь ? І можливо ви думаєте, зменшити крутний момент на низьких поступово приводячи її до обороти високі ?
    Перш за все, я бачу, купити обладнання з програмним забезпеченням і читаю карту, а потім я дам вам знати дані для читання, так, може бути, вдалося важко це пояснити вище, краще !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    я думаю, що неправильний розділ форуму .. ;/

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав sighline Visualizza Messaggio
    Привіт всім
    У мене alfa brera 2.4 (версія 210cv)і я хотів просити вас, якщо ви дасте мені кілька порад про те, що обладнання вибрати ... Якийсь більш підходящий на мій ебу ? Яке програмне забезпечення використовувати ?
    Тоді інше питання : Надмірна fumosita' на низьких оборотах ( 1700 об / хв * 500 нм), що це ? в готель заздалегідь ? І можливо ви думаєте, зменшити крутний момент на низьких поступово приводячи її до обороти високі ?
    Перш за все, я бачу, купити обладнання з програмним забезпеченням і читаю карту, а потім я дам вам знати дані для читання, так, може бути, вдалося важко це пояснити вище, краще !

Привіт..якщо ви хочете зробити свій автомобіль, купити спокійно mpps V12...? надійно на цій ECU...Забезпечення для редагування, вам рада ECMtitanium...на колінах...
    Для fumosit? на низьких обертах...не кажіть, якщо ваш автомобіль ? вже зіставлено...якщо є egr активна і fap активний...км?
    Після перевірки ці речі, проходить переконатися в діагнозі правильної роботи датчик витрати повітря і що є не втулки розбиті.
    Якщо egr ? досі працює, було б доцільно зняти впускні колектори, зачистити, закрити egr програмне забезпечення і лист, скористатися і видалити swirl (згодом ? успіх, що ви rompessero і venisser ingoiate від двигуна), defappare і видалити кат.
    Після того, як ми?, безумовно, ви отримаєте все це в іншій машині

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Машина має 100 тисяч км (хто знає, скільки він насправді, там, випадково, програмне забезпечення x перевірити effittivo пробіг ?), у egr виключені з карти, і обмежений з плити, dpf видалений фізично і виключений з мапу, colletore всмоктування в розібраному вигляді , чистої .. swirl не я зворушений . Клей оригінальної карті буде 210cv і 420 нм крутного моменту.
    Коли я взяв ездьте на таксі зробив багато менше коней ( 174cv) , то клей, нову карту і 215 л. с. і 500 , котить дуже добре, від низьких до 3k rpm де він попереджає, свист, що йде від турбіни та/або муфти ( ви не знаєте, що це таке , я закуповуються силіконові трубки і повинні приїхати ще-так і обміняти їх всі) - практично це свисток ( дихання), ви відчуєте тільки тоді, коли він перевищує 3 тисяч оборотів , факти починають курити значно, здавалося б, останнього
    Потім курить розгоні від басів, то перестає, поки 3 тисячі обертів, де знову почав курити постійно до 5 тисяч.
    Сара, безумовно, співвідношення повітря/дизель неправильний бачив витоку повітря
    Потім інший, що робити врахувати : Перше, що я togliessi dpf+kat не робив це свисток.. після видалення почав свистіти ! я думаю, що для розвантаження ще****** (ідея моя)
    --
    Я читав, що, як правило, обладнання для зіставлення коштує близько 4 тисяч євро.. і якщо вони приймають ті 200-300 євро, так звані 'клон' ви, ймовірно, багато зіпсувати ecu..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав sighline Visualizza Messaggio
    Машина має 100 тисяч км (хто знає, скільки він насправді, там, випадково, програмне забезпечення x перевірити effittivo пробіг ?), у egr виключені з карти, і обмежений з плити, dpf видалений фізично і виключений з мапу, colletore всмоктування в розібраному вигляді , чистої .. swirl не я зворушений . Клей оригінальної карті буде 210cv і 420 нм крутного моменту.
    Коли я взяв ездьте на таксі зробив багато менше коней ( 174cv) , то клей, нову карту і 215 л. с. і 500 , котить дуже добре, від низьких до 3k rpm де він попереджає, свист, що йде від турбіни та/або муфти ( ви не знаєте, що це таке , я закуповуються силіконові трубки і повинні приїхати ще-так і обміняти їх всі) - практично це свисток ( дихання), ви відчуєте тільки тоді, коли він перевищує 3 тисяч оборотів , факти починають курити значно, здавалося б, останнього
    Потім курить розгоні від басів, то перестає, поки 3 тисячі обертів, де знову почав курити постійно до 5 тисяч.
    Сара, безумовно, співвідношення повітря/дизель неправильний бачив витоку повітря
    Потім інший, що робити врахувати : Перше, що я togliessi dpf+kat не робив це свисток.. після видалення почав свистіти ! я думаю, що для розвантаження ще****** (ідея моя)
    --
    Я читав, що, як правило, обладнання для зіставлення коштує близько 4 тисяч євро.. і якщо вони приймають ті 200-300 євро, так звані 'клон' ви, ймовірно, багато зіпсувати ecu..
    Який колір диму, білий, чорний, або яскраво-синій.
    Якщо отримати клони праведних не зіпсує нічого...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав Dragonfly Visualizza Messaggio
    Який колір диму, білий, чорний, або яскраво-синій.
    Якщо отримати клони праведних не зіпсує нічого...
    Класичний чорний дим ( курить, білий тільки на холодному двигуні і, особливо, якщо там багато вологи і після 5 хв близько перестає) , Я пішов, щоб перевірити це прямо зараз клей роз'єм датчик витрати повітря відокремлюється, і думає, що йде не так, як раніше ( і горить відразу індикатор двигуна) .. приклад : Я третій 1k rpm і 20-30 на годину і занурююся повністю .. як обороти приходять в 1500 починає викидати чорний дим ривками, то піднімаючись вгору до 1800 пружини, один з тих, хмари чорного диму, які, зрозуміло, поїзд 50-х років, який йшов пар не виходив все це лайно.. ( саме стільки , не вірити), то в 1900 оборотів перестає палити повністю , піднімається до 2900 об атакує свисток, і знову курити. ( той факт, що дим після 2900 про це прямо пропорційна свисток, відбуваються разом) До 5000 тис. не змінюється нічого, як fumosita' . Дивні звуки двигуна не робить , тільки після тяги на шию х близько 40 хвилин починає tichettare як я descrito в моєму попередньому пості
    P. s col датчик витрати повітря атакували fumosita' і продуктивності не змінюються .
    P. s.s що стосується mpps v15 і ecm titanium нас хоче кілька днів, перш ніж я прийшов . Я вже зв'язався з одним із тут, щоб купити mpps але sofwware я повинен ще шукати, я думаю..
    У fenire мова кладу підкреслити цей факт : машина і 2008 року, 100 тисяч км модель 210cv ( клей турбіни gtb2056v і не від KKK 200 к. с.)
    Купив автомобіль і зробив, скоротивши в цілому клею очищення egr sn пішов rullarla . Результати : 174 к. с., 400 нм ( проти 210 і 420 оригінальні, що повинно бути ) . У машині курив, але не надмірно, і НЕ свистів нічого.
    відразу ж після операції ( dpf+cat видалені , трубі монтаж ) приїхати з mapper вже почувався явно свисток.
    Перед rullata клей карта 1 : 240 л. с., fumosita' перебільшені
    Другий rullata карта 2 : 230 к. с., fumosita' завжди
    Останній раз rullata і карта 3 : 215 л. с., fumosita трохи зменшується, але завжди завищена ( як і зараз)
    У mapper мене consgiliato відняти egr , очистити трубопровід всмоктування і перевірте, чи немає витоку " повітря, і мене переконали, що якщо машину поставити вас на місце, після не курить ще!' карту, яку мені поклав, і' 'гарантує' .
    Тоді логічно egr defap sn були влаштовані в ебу
    P. s.s.s X, щодо видалення з swirl : і вже вона мені коштувала 300 eu сили x закривайте egr і очистити канал, тепер, якщо я прийду ще з ж..
    У будь-якому випадку, перш ніж викинути гроші li' volgio вирішити проблему з палінням..
    Це нормально, що машина їде однаково як з датчик витрати повітря, що без?
    Спасибі всім!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    74
    З mpps читати і написати спокійно.слід легкий і розмістити вихідний файл, щоб перевірити, якщо виключення dpf і egr не мають торкнувся також багато іншого.якщо автомобіль має заводський 210 cv дивно, що раптом калі cos? багато потужності.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ви не ризикуєте нічого, особливо на цій ecu! купити hw і пошти на карту в форумі, я думаю, що повинна бути перевірена дуже ретельно... якщо ви відчуваєте подих 3000 об / хв з падінням продуктивності пу? бути турбіна, яка виходить в насосних, і це крах на довгий час!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    ви не ризикуєте нічого, особливо на цій ecu! купити hw і пошти на карту в форумі, я думаю, що повинна бути перевірена дуже ретельно... якщо ви відчуваєте подих 3000 об / хв з падінням продуктивності пу? бути турбіна, яка виходить в насосних, і це крах на довгий час!
    Я хотів би почути деякі деталі на цьому твою увагу .. Що segnifica "накачування"? і як він псує двигун? є вже деякі протиріччя тут. Один каже видалити dpf, кет, prekat, інший каже, що rimontargli у разі їх забрали :P

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    свисток, що ви відчуваєте пу? бути порожнім каталізатором і dpf.

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •