ок, добре, тоді ми йдемо далі, і ви зробили журналу відстеження q.i.?
Але я думаю, що ми можемо вчинити так само, з мапу педаль і обмежувач крутного моменту, так, принаймні, я розумію, як збалансувати.
Усі сторони від педалі, в першому стовпці у вас є кола, в першому рядку відсоток акселератора. В таблиці значення помножуються на 0,01 є витрата дизельного палива в мм^3/i.
Зараз ми говоримо, що завдання-максимум 70 мм^3/(cos? для першого випробування ми виходимо карти час оригінальні, змінимо пізніше). Значення, що перебуваєте на перший рядок і перший стовпець, для перегляду на winols, що на ecm зазвичай є завищені. Спробуйте mod педалі і обмежувач диму, тільки ці, пошта карту, що я даю йому очі!
ні, не існує обчислення, скажімо, що треба ставити собі мети, тобто, в останньому стовпці ми повинні йти максимальної витрати дизельного палива, які ви хочете впровадити. Зараз, я пропоную вам залишитися нижче 70 мм^3/i, у противному разі ми повинні перефразувати часи, осей та інших речей, це не для complicarci занадто багато речей ? краще, якщо ми стикаємося в подальшому.
тому, підводячи підсумок важливо ? останній стовпець, тобто 100% педалі, де c'? 0 хай 0, очевидно, в інших за бажанням, залежить від того, як ви хочете, щоб ваша чутливість? педалі. Я закликаю тебе не перестарайтеся, інакше вам машину важко вести, наприклад, хода спокійна.
я ж тобі написав, помножити на значення, яке ви в карту 0,01 та отримайте обсяг. У будь-якому випадку 70, ви також можете помістити його, скажімо, до 70