Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 47

Обговорення: Як працює Elm 327 Bluetooth?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    6
    ймовірно, що вона в тебе була? у поєднанні bluetooth, і перевіряв в android? або з комп'ютера, чому? від комп'ютера мене навіть не запитує pin-код проблема з android

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    здравствуйте, я перший elm 327 я розетка з кабелем usb,і було б дуже добре, потім, щоб використовувати крутний момент на стільниковий, я продав usb, і я взяв blt-без зборів, використовувати однаково, на пк і так з усіма програмами з допомогою розпізнавання blt, пк, і, отже, призначення com-портів, як правило, протягом 3 днів, які я використовував, не проблема, в коробці usb була v 1.5, без зборів.v. 1.4, якщо у мене проблеми або ще тримати? в курсі.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    я помітив, що з версією bt я не можу навіть пі? скинути service...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    також у мене є elm327 bluetooth, а пін-код мені ? 1234
    я намагався змусити його працювати з torque на android всі соуси, і я можу сказати вам, що йде чудово, крім деяких refresh даних датчиків не зовсім точні (тиск і час на прискорення)
    для решти можу сказати, що йде чудово, або, принаймні, мені йшло чудово, поки prp вчора, чому? почав не давати ознак життя, не бачив ніхто, смартфони (я пробував навіть з друзями), хоча і включається класичний червоний світлодіод, після підключення до БД, що пу? бути по-вашому??
    а якщо я все правильно пам'ятаю, то заплатив на 15 євро

gevin
    Guest
    Вибачте, хлопці, але якщо ви залишите додав завжди це пристрій Elm327 bluetooth в машині щось відбувається?
    Я б не зняти і встановити кришку під кермом і зрідка дати controllatina з Torque.
    Те, що я вибрав ? міні і досі отримую.
    Привіт і до зустрічі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Я utizzo то bt, і по сто разів, що я використав не втрачав з'єднання, тільки пару раз, не ? вдалося підключитися при запуску, так ? що не має значення, і я думаю, що залежить також від якості? того ж, втім, робить все якось по тб.
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

gevin
    Guest
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Я utizzo то bt, і по сто разів, що я використав не втрачав з'єднання, тільки пару раз, не ? вдалося підключитися при запуску, так ? що не має значення, і я думаю, що залежить також від якості? того ж, втім, робить все якось по тб.
    Але добре, якщо я залишу його постійно включеним або пу? викликати деякі проблеми в ебу?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    148
    Я залишив введений на 3 місяці і за допомогою тільки авто ? розряджати акумулятор

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав gevin Visualizza Messaggio
    Але добре, якщо я залишу його постійно включеним або пу? викликати деякі проблеми в ебу?
    Якщо автомобіль використовується щодня, принаймні, для mezzo'тепер я думаю, що немає проблем, але якщо ви користуєтеся час від часу, ви повинні його зняти...навіть для мене ? клопоту завжди демонтуйте заглушку, але я змушений це зробити, так як використання автомобіля протягом 2-3 днів на 7, і я б не відчувати незручностей з батареєю.
    У будь-якому випадку на блок управління, не станеться нічого, якщо його залишити постійно включеним, проблема саме ? акумулятор...
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    якщо ви хочете залишити його постійно включеним, а ви не боїтеся, що батарея розрядиться, бачив мало застосування засобу ви можете зробити перемикач на позитивний інструмент.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •