в принципі і звичайний дизель євро 2-3
в принципі і звичайний дизель євро 2-3
Однак я бачив, що тепер це найкраще !!!
Ви правильно, я чув, кажуть друзі, що скоро, коли ми зустрінемося? зупинилися біля контрольно-пропускних пунктів цієї контрольованою, якщо c'? деякі аномалії в машину і типу dpf підтверджені?
Ах, я чув, що навіть коли машина andr? зробити тестування буде? - контроль в межах dpf, якщо є аномалії підтверджені?
Від матвія
Але, отже, забезпечення їх виключаю, краще правити вручну, але видно, що не в змозі це зробити, і в цей момент sentiro тут, у файловій службі, хтось пу? postarmi два файли, які так їх порівняння, добре ecm titanium, щоб помітити зміни?....вибачте, якщо задаю питання, можливо дурні, але мені потрібно підтвердження, щоб почати![]()
Дивіться, на мені, навіть якщо тобі їх ставлять, ви не зможете побачити їх, просто тому, що? ви не середній користувач, як мене? пропоную ricavarti файлу 1.9 jtd euro 4(тип 159/Croma) і перетворити його з раз, як я читаю на сайті ? єдине, що добре працює), так, щоб помічати відмінності я міг би ostarti я такий файл, який я знайшов у мережі, але не ? дозволено регламентом, я думаю, чекаємо з нетерпінням мод, щоб побачити, як ми можемо вирішити
Від матвія