Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 72

Обговорення: Інформація про DPF

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    в принципі і звичайний дизель євро 2-3

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Однак я бачив, що тепер це найкраще !!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав ртс Visualizza Messaggio
    а я як MOT я новачок, але carsofware fap ? корисно?
    Можливо втратити єдиний спосіб зробити це вручну, prolem, що продавати треба вміти, я або не можу, dovvresti взяти приклад з файлу і перевірений, а потім переконайтеся, відмінностей від оригіналу !!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав MOT Visualizza Messaggio
    Чесно кажучи, я сказав метод, описаний вище, чому? є електрики, де я йду назад, cos? і він не робить на тиждень DPF, але 4-5 в день, і без машини ? повернулася назад
    Якщо гори труб і набагато краще, то вам залишається недоторканим, DPF, dovendolo зібрати для будь-якої причини чи є у вас.... чи не так ??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав Dragonfly Visualizza Messaggio
    Якщо гори труб і набагато краще, то вам залишається недоторканим, DPF, dovendolo зібрати для будь-якої причини чи є у вас.... чи не так ??
    Ви правильно, я чув, кажуть друзі, що скоро, коли ми зустрінемося? зупинилися біля контрольно-пропускних пунктів цієї контрольованою, якщо c'? деякі аномалії в машину і типу dpf підтверджені?
    Ах, я чув, що навіть коли машина andr? зробити тестування буде? - контроль в межах dpf, якщо є аномалії підтверджені?

Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав MOT Visualizza Messaggio
    Ви правильно, я чув, кажуть друзі, що скоро, коли ми зустрінемося? зупинилися біля контрольно-пропускних пунктів цієї контрольованою, якщо c'? деякі аномалії в машину і типу dpf підтверджені?
    Ах, я чув, що навіть коли машина andr? зробити тестування буде? - контроль в межах dpf, якщо є аномалії підтверджені?

Від матвія
    Я не знаю, тут, в сардинії, я не думаю,.... але я повідомляю.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав Dragonfly Visualizza Messaggio
    Я не знаю, тут, в сардинії, я не думаю,.... але я повідомляю.
    Я кажу, що ? мова в цілому, що в майбутньому його доведеться по всій італії

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Але, отже, забезпечення їх виключаю, краще правити вручну, але видно, що не в змозі це зробити, і в цей момент sentiro тут, у файловій службі, хтось пу? postarmi два файли, які так їх порівняння, добре ecm titanium, щоб помітити зміни?....вибачте, якщо задаю питання, можливо дурні, але мені потрібно підтвердження, щоб почати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав ртс Visualizza Messaggio
    Але, отже, забезпечення їх виключаю, краще правити вручну, але видно, що не в змозі це зробити, і в цей момент sentiro тут, у файловій службі, хтось пу? postarmi два файли, які так їх порівняння, добре ecm titanium, щоб помітити зміни?....вибачте, якщо задаю питання, можливо дурні, але мені потрібно підтвердження, щоб почати
    Дивіться, на мені, навіть якщо тобі їх ставлять, ви не зможете побачити їх, просто тому, що? ви не середній користувач, як мене? пропоную ricavarti файлу 1.9 jtd euro 4(тип 159/Croma) і перетворити його з раз, як я читаю на сайті ? єдине, що добре працює), так, щоб помічати відмінності я міг би ostarti я такий файл, який я знайшов у мережі, але не ? дозволено регламентом, я думаю, чекаємо з нетерпінням мод, щоб побачити, як ми можемо вирішити

Від матвія

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    в принципі і звичайний дизель євро 2-3
    З досвіду, якщо видалити блок cat+dpf (додатки 5 євро), я підтверджую, сильний сморід вихлопних газів, гірше євро 2 і 3.
    Євро 2, однак, каталізатор окислення і євро-3 pre кішки і пост кішки..

Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •