Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 29

Обговорення: додатковий модуль

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    90
    Citazione Спочатку Написав MisterKappa Visualizza Messaggio
    У будь-якому випадку в русі, як правило, використовують після зміни вихлоп і фільтр.. інакше не заробити.
    Справді, при зміні розряду або повітряний фільтр з одним вторинному ринку, особливо тоді без db-killer, ви smagrisce навуглерожування, вже худий, вилітають правил анти-забруднення, і, отже, при нормальної продуктивності без адаптації (змастити) навуглерожування..
    у мене є monster 620 i.і стрілка без дб! карту ? орі ! що я повинен зробити, щоб змусити її піти?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав REBIRTHAFTERREVENGE Visualizza Messaggio
    у мене є monster 620 i.і стрілка без дб! карту ? орі ! що я повинен зробити, щоб змусити її піти?
    Що ебу збирає????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    90
    Citazione Спочатку Написав Dragonfly Visualizza Messaggio
    Що ебу збирає????
    монтує iaw 59м hw010

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    монтує iaw 59м hw010
    ви можете зробити карту з галло!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di MisterKappa
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    82
    ну, крок 0, і' завжди: monterei повітряний фільтр K&N o BMC) і monterei додатковий модуль.. або, бачачи, що ви в цьому форумі, я attrezzerei мені карту
    Якщо ви хочете рухатися далі (але у вашому випадку я не думаю, ви повинні змінити який-небудь механічний орган..
    Поршні легкі стиснуті і - працювати на коефіцієнт стиснення - cam - промивка повітроводів і т. д..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    90
    ну, крок 0, і' завжди: monterei повітряний фільтр K&N o BMC) і monterei додатковий модуль.. або, бачачи, що ви в цьому форумі, я attrezzerei мені карту
    Якщо ви хочете рухатися далі (але у вашому випадку я не думаю, ви повинні змінити який-небудь механічний орган..
    Поршні легкі стиснуті і - працювати на коефіцієнт стиснення - cam - промивка повітроводів і т. д..
    обладнання для зіставлення я!.. я хотів би тільки зрозуміти, що йому на карту! коротше кажучи, як вести себе з авансів і з витратою бензину!

обладнання для зіставлення я!.. я хотів би тільки зрозуміти, що йому на карту! коротше кажучи, як вести себе з авансів і з витратою бензину!
    заздалегідь спасибі
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 19-04-2013 20:10

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    82
    Дивіться, я ніколи не змінений, блоки управління, мото.. але я не знаю, якщо agirei на аванси.. до межі, я постараюся, але рухаю дійсно мало чим оригінал.
    Те, що є і просто коригувати кількість benza на кількість повітря, що всмоктується, що після stappamento виразно більше..
    В мотоцикл, який я мав тиском, кілька RSV1000, після зміни стоку будинок надавав безпосередньо карту для завантаження у разі, якщо відкритий термінал або повний..
    З мотоцикла в карбюратор, ну, ви знаєте,'.. просто скорегувати виливки

Якщо ви хочете зробити його своїми руками самостійно, необхідно тільки зробити випробування.. вважає, що багато що залежить насамперед від того, що ви в монте-уприскування..
    максимально повітря я наприклад, у КТМ я використовував фільтр, конус величезним, і я видалив повністю корпус фільтра.. при такій конфігурації я повинен був aumentatare струмінь віддачу від 165 до 195.. правильно, щоб зрозуміти, що відсоток я кажу, в моєму конкретному випадку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    90
    Дивіться, я ніколи не змінений, блоки управління, мото.. але я не знаю, якщо agirei на аванси.. до межі, я постараюся, але рухаю дійсно мало чим оригінал.
    Те, що є і просто коригувати кількість benza на кількість повітря, що всмоктується, що після stappamento виразно більше..
    В мотоцикл, який я мав тиском, кілька RSV1000, після зміни стоку будинок надавав безпосередньо карту для завантаження у разі, якщо відкритий термінал або повний..
    З мотоцикла в карбюратор, ну, ви знаєте,'.. просто скорегувати виливки

Якщо ви хочете зробити його своїми руками самостійно, необхідно тільки зробити випробування.. вважає, що багато що залежить насамперед від того, що ви в монте-уприскування..
    максимально повітря я наприклад, у КТМ я використовував фільтр, конус величезним, і я видалив повністю корпус фільтра.. при такій конфігурації я повинен був aumentatare струмінь віддачу від 165 до 195.. правильно, щоб зрозуміти, що відсоток я кажу, в моєму конкретному випадку
    дуже ісав

спасибі за пораду! ти був дуже вичерпним.

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    82
    Я зрозумів, одне задоволення, там я занадто багато пристрасті для мотоциклів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    90
    Я зрозумів, одне задоволення, там я занадто багато пристрасті для мотоциклів
    Спробує? до ingrassarla! але в dignosi ви можете побачити, якщо повітряно-benz ? правильно?

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •