що потрібно змінити rail?
Не ? мій намір взяти мене гра тебе, я просто хотів би зазначити, що збільшення тиску дизельне паливо служить не для потужності, безпосередньо. Якщо ви не знаєте цих речей ? важко зробити хорошу карту.
Вам поясню я, як ніколи, збільшується тиск:
Збільшення занадто багато часу уприскування, ви ризикуєте надати занадто багато часу після ВМТ, а це призводить до підвищення температури в кімнаті і в каналізацію, а потім, щоб додати таку ж кількість? дизель в менше часу, чим збільшує тиск палива. Але ви d? у випадку, який з часом, які ви використовуєте, вас це зміна не ? вимагається.
Дякую за пояснення... але я те, що я можу вчитися, я зрозумів, що на ecu цього типу карту педаль, впорскування і обмежувач крутного моменту в діапазоні вирівнюється за те, що я не хотів вийти переможцем дуже.. все одно в цей момент я хотів би зрозуміти, як збільшення різних значень, щоб отримати, принаймні, 20cv в pi?.
Alt, для ін'єкцій, що ви маєте на увазі? Що юніт? вимірювання ви користуєтеся?
Педалі і обмежувач крутного моменту, кажучи, витрата дизельного палива, вимірюється в мм^3/ін'єкцій, потім не ? які змінюються аналогічним чином, але в кінці кінців, якщо ви запитаєте 70mm^3/педалі потім, щоб мати, що q.. потрібно встановити всі 70mm^3/i, навіть у обмежувач крутного моменту і в інших обмежувачів витрати, який у нас є.
Я маю на увазі ін'єкції parzializzato, збагачення при прискоренні і обмежувачем крутного моменту. Теоретично те, що ви сказали мені, gi? я знаю, і ви абсолютно праві? я не зрозумів, як внести ці зміни в картку. Я міг би зробити, наприклад, у пунктах або в % карти, що я привів? Ви би дуже вдячний
Навіть якщо ви б приклади ви не могли їх бачити, чому? у вас є кілька повідомлень, однак ця проблема ? що ви зобов'язані бачення спрощено ECM. Спробуйте використовувати winols, відслідковувати ті ж карти, що перед тобою з ECm. Таким чином, ви знайдете всі дійсні значення на осях і в мапу і не фіктивні навантаження і числа обертів... в будь-якому випадку те, що ECM називається "навантаження на parsializzato", якщо я правильно пам'ятаю, повинен мати обмежувач). Збагачення при прискоренні педалі і обмежувач крутного моменту ? правильно.
Час вприскування є boost * rpm або щось подібне!
Так, я як whatsapp, skype, але по мірі можливості ми намагаємося використовувати форум, так? sar? корисною для інших. тоді, якщо ви навіть крок контакт.
Приїхавши до нас, час вприскування не змінюється, так само, можливо ? що-ї? важко змінити, щоб зробити карту "красиві"...
Зараз спробуйте залишити їх стояти оригінальні, так масштабуються до 70 мм^3/i і припустимо, що ? майже максимум, на що ? може впорскувати інжектором 105л.с. спробуйте зробити лог в оригінальні машини, відстежуючи кількість вводять обертів двигуна і педалі акселератора. Ви побачите, що у справу? вводять з машини ? pressoch? постійний, як і, утримуючи педаль в натиснутому положенні. Після вимірювання потрібно шукати в 2D обмежувач, який блокує q.. деякі