[QUOTE=SandroMarciano;39249]за цією адресою c'? біт, який посилає в захист ебу, і ? ori, просто тому що? ? ризики, які в recovery. Для вирішення aumentalo в 500punti потім до 1500bar[/QUOTE
привіт як слід переглянути біт.......у tabbelare !!...я дав ті ж кроком в 5%...на тиску в рампі ? 6% на обмежувачі ...не я ? ясно, біт....*****і я можу визначити його, спасибі.
привіт мій conziglio perzonale і igne. parzializ. ви можете мод. навіть з % ще й aricchimento ви рівні reil, щоб час даремно орі і починає відчувати і відчувати, двигун
carbo92 я не сказав не робити цього, але зробити це після того, що намагався автомобіля, щоб відчути різницю так ви розумієте, навіть у вухо, як він йде на двигун. у будь-якому випадку я завжди покладаюся на карту, що до mod. однак я знаю, що тиск reil ви повинні торкнутися.
так, але чому? не намагайтеся шукати їх небагато? в іншому випадку нам не вистачає тільки, що вам місця, карта зроблена і повна.
Ви знаєте, що таке зміна rail? Перед внесенням змін, я думаю, правильно, що ви знаєте, відповісти на це питання!