Сторінка 2 з 10 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 101

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    07BD58 я знайшов це, але не пам'ятаю, якщо такі були також і інші, потрібно спробувати зробити тяги на 180 і побачити, якщо машина вимикається (привезли діагноз, щоб видалити повідомлення про помилку). Звичайно, ви повинні заповнити і durve, що я тобі сказав, що не вистачає.
    Які криві?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    07BD58 я знайшов це, але не пам'ятаю, якщо такі були також і інші, потрібно спробувати зробити тяги на 180 і побачити, якщо машина вимикається (привезли діагноз, щоб видалити повідомлення про помилку). Звичайно, ви повинні заповнити і durve, що я тобі сказав, що не вистачає.
    Однак на адресу 07BD58 c'? тиск в магістралі високого тиску, і, крім того, щоб дати йому кроком 50 навантаження і 1500 оборотів, я не змінив ні біт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав carbo92 Visualizza Messaggio
    Однак на адресу 07BD58 c'? тиск в магістралі високого тиску, і, крім того, щоб дати йому кроком 50 навантаження і 1500 оборотів, я не змінив ні біт
    за цією адресою c'? біт, який посилає в захист ебу, і ? ori, просто тому що? ? ризики, які в recovery. Для вирішення aumentalo в 500punti потім до 1500bar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    [QUOTE=SandroMarciano;39249]за цією адресою c'? біт, який посилає в захист ебу, і ? ori, просто тому що? ? ризики, які в recovery. Для вирішення aumentalo в 500punti потім до 1500bar[/QUOTE
    привіт як слід переглянути біт.......у tabbelare !!...я дав ті ж кроком в 5%...на тиску в рампі ? 6% на обмежувачі ...не я ? ясно, біт....*****і я можу визначити його, спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    [QUOTE=max75;40555]
    за цією адресою c'? біт, який посилає в захист ебу, і ? ori, просто тому що? ? ризики, які в recovery. Для вирішення aumentalo в 500punti потім до 1500bar[/QUOTE
    привіт як слід переглянути біт.......у tabbelare !!...я дав ті ж кроком в 5%...на тиску в рампі ? 6% на обмежувачі ...не я ? ясно, біт....*****і я можу визначити його, спасибі.
    окремі біти завжди змінюються в 2d з ecm, з winols замість цього ви можете зробити таблицю 1x1

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    привіт мій conziglio perzonale і igne. parzializ. ви можете мод. навіть з % ще й aricchimento ви рівні reil, щоб час даремно орі і починає відчувати і відчувати, двигун

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    привіт мій conziglio perzonale і igne. parzializ. ви можете мод. навіть з % ще й aricchimento ви рівні reil, щоб час даремно орі і починає відчувати і відчувати, двигун
    Але чому? rail, я повинен залишити його втратити? я знаю, що на цей тип двигуна, який, як тиску так і обмежувача тиску в rail йдуть факти рівні, і не повинно перевищувати 4/5%.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    carbo92 я не сказав не робити цього, але зробити це після того, що намагався автомобіля, щоб відчути різницю так ви розумієте, навіть у вухо, як він йде на двигун. у будь-якому випадку я завжди покладаюся на карту, що до mod. однак я знаю, що тиск reil ви повинні торкнутися.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    carbo92 я не сказав не робити цього, але зробити це після того, що намагався автомобіля, щоб відчути різницю так ви розумієте, навіть у вухо, як він йде на двигун. у будь-якому випадку я завжди покладаюся на карту, що до mod. однак я знаю, що тиск reil ви повинні торкнутися.
    Ок, ок, я прошу вибачення, а то хто-небудь знає, де можна знайти iq limiter?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    так, але чому? не намагайтеся шукати їх небагато? в іншому випадку нам не вистачає тільки, що вам місця, карта зроблена і повна.
    Ви знаєте, що таке зміна rail? Перед внесенням змін, я думаю, правильно, що ви знаєте, відповісти на це питання!

Сторінка 2 з 10 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •