Сторінка 2 з 8 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 72

Обговорення: Інформація про DPF

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав Dragonfly Visualizza Messaggio
    Defap означає видалити FAP (сажовий фільтр), від автомобілів, ви можете як фізично, так і шляхом зміни параметрів ебу і провести різні.
    Та я знаю процедуру,я думав, що ви мали на увазі з програмного Забезпечення, як ******* що ? добре, але за ціною pi? низький тип, Коли все, що, як я читав на форумі, працює добре тільки на Євро-4 edc16 для решти робить свою роботу на півдорозі? впевнені?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    а я як MOT я новачок, але carsofware fap ? корисно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Після зміни файлу, що порадите зробити фізично fap, щоб зробити роботу найкращим чином?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    підняти його, фізично і встановити досить трубі...залишайтеся радий, навіть звук

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав ртс Visualizza Messaggio
    Після зміни файлу, що порадите зробити фізично fap, щоб зробити роботу найкращим чином?
    Багато розпотрошити, так і особисто я бачив, що в деяких майстернях відкривають каталізатором, всі стоять, всі вміст всередині і незабаром його паяти
    але найоптимальніше ? як говорить angelolsp установка трубі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Підтверджую, навіть я ? краще шланг прямий, живіт очищена створює зміна швидкості? і тиску вихлопних газів, і, отже, вихори і проти тиску. Все, що є? пу? також riperquotersi в піки аномального тиску наддуву.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Підтверджую, навіть я ? краще шланг прямий, живіт очищена створює зміна швидкості? і тиску вихлопних газів, і, отже, вихори і проти тиску. Все, що є? пу? також riperquotersi в піки аномального тиску наддуву.
    Чесно кажучи, я сказав метод, описаний вище, чому? є електрики, де я йду назад, cos? і він не робить на тиждень DPF, але 4-5 в день, і без машини ? повернулася назад

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    роблять добре,на мій погляд, необхідно покласти bubo прямо і не порожні fap,перший, тому що в очистити його і розгорнути його не зовсім добре для здоров'я,другий, бо, як казав хтось,створює піки наддуву і далі кажу повертаючись до мови defap,по мені damos вони дуже допомагають, але не просто в будь-якому випадку.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    З мого досвіду, якщо прибрати тільки dpf і нехай кішки немає проблем.
    а на євро-5 з cat і dpf вбудований, прибравши все, і замінивши трубку, ви знаходитесь у номері від tir 80-х років в каналізацію..
    у цьому випадку ? складання, принаймні, кішки у 200 клітинах, щоб обмежити запах, стиль, "трактор"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав MOT Visualizza Messaggio
    Чесно кажучи, я сказав метод, описаний вище, чому? є електрики, де я йду назад, cos? і він не робить на тиждень DPF, але 4-5 в день, і без машини ? повернулася назад
    я не кажу, що не працює позбавити, навіть механіки для роботи заводу в більшості випадків...
    краще рішення для? було б в трубі, це для мотивації, що я вже? у списку".
    Як говорить Multibravo змонтувати кішки металевий, мені здається, хороша ідея, де буде видалено кішки разом з dpf!

Сторінка 2 з 8 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •