а я як MOT я новачок, але carsofware fap ? корисно?
Після зміни файлу, що порадите зробити фізично fap, щоб зробити роботу найкращим чином?
підняти його, фізично і встановити досить трубі...залишайтеся радий, навіть звук![]()
Підтверджую, навіть я ? краще шланг прямий, живіт очищена створює зміна швидкості? і тиску вихлопних газів, і, отже, вихори і проти тиску. Все, що є? пу? також riperquotersi в піки аномального тиску наддуву.
роблять добре,на мій погляд, необхідно покласти bubo прямо і не порожні fap,перший, тому що в очистити його і розгорнути його не зовсім добре для здоров'я,другий, бо, як казав хтось,створює піки наддуву і далі кажу повертаючись до мови defap,по мені damos вони дуже допомагають, але не просто в будь-якому випадку.
З мого досвіду, якщо прибрати тільки dpf і нехай кішки немає проблем.
а на євро-5 з cat і dpf вбудований, прибравши все, і замінивши трубку, ви знаходитесь у номері від tir 80-х років в каналізацію..
у цьому випадку ? складання, принаймні, кішки у 200 клітинах, щоб обмежити запах, стиль, "трактор"![]()
я не кажу, що не працює позбавити, навіть механіки для роботи заводу в більшості випадків...
краще рішення для? було б в трубі, це для мотивації, що я вже? у списку".
Як говорить Multibravo змонтувати кішки металевий, мені здається, хороша ідея, де буде видалено кішки разом з dpf!