Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 72

Обговорення: Інформація про DPF

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63

Інформація про DPF

Всім привіт
    хотів би дізнатися, як deffapare ,Почала говорити, що у мене є MPPS v5 позичив друг ,читаючи на форумах, я зрозумів, що не ? легко ,напрямні не існує,ви не можете? дізнатися його відразу? цікаво, як я можу дізнатися, в спокої?
    Ах, тоді я зрозумів, що багато ecu ви повинні відкрити, щоб змусити flash, чому? ці sf, які діють через послідовний порт не читають все ,що c'? список машини, які можна deffapare в послідовний?

Від матвія

Дякую всім за допомогу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав MOT Visualizza Messaggio
    Всім привіт
    хотів би дізнатися, як deffapare ,Почала говорити, що у мене є MPPS v5 позичив друг ,читаючи на форумах, я зрозумів, що не ? легко ,напрямні не існує,ви не можете? дізнатися його відразу? цікаво, як я можу дізнатися, в спокої?
    Ах, тоді я зрозумів, що багато ecu ви повинні відкрити, щоб змусити flash, чому? ці sf, які діють через послідовний порт не читають все ,що c'? список машини, які можна deffapare в послідовний?

Від матвія

Дякую всім за допомогу
    Спочатку ми повинні сказати, що ебу потрібно зробити...... на який автомобіль і якого року, якщо ви можете читати цифри на ебу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Defappare файл все одно не ? те, що ви дізнаєтеся в 2 ночі... це вимагає дуже глибоких знань з логіки, з якою працюють блоки управління, і не завжди c'? метод дуже точний, з якої надходять...
    Те, що я відчуваю себе порекомендувати ? придбати їх defap.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Defappare файл все одно не ? те, що ви дізнаєтеся в 2 ночі... це вимагає дуже глибоких знань з логіки, з якою працюють блоки управління, і не завжди c'? метод дуже точний, з якої надходять...
    Те, що я відчуваю себе порекомендувати ? придбати їх defap.
    Що таке DEFAP?

Я маю на увазі наприклад я знаю, що з цим HD я можу розшифрувати EDC16(євро-4, 1.9), але я цікаво, якщо крім цих машин є? вони були іншими

дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Що таке DEFAP?

Я маю на увазі наприклад я знаю, що з цим HD я можу розшифрувати EDC16(євро-4, 1.9), але я цікаво, якщо крім цих машин є? вони були іншими

дякую
    Defap означає видалити FAP (сажовий фільтр), від автомобілів, ви можете як фізично, так і шляхом зміни параметрів ебу і провести різні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Що таке DEFAP?

дякую
    Так, з mpps v5, крім деяких edc16 ви також можете читати і писати інші ecu..звичайно не все!
    На початку ви повинні змусити вас змінити ваші файли від тих, хто має досвід, якщо ви не хочете купити собі хороші програми, які обробляють файл, тип *******.
    Але якщо 4000 євро інвестицій, ви, здається, занадто багато краще, що ви зробите зробити файли!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав Alfa159 q4 Visualizza Messaggio
    Так, з mpps v5, крім деяких edc16 ви також можете читати і писати інші ecu..звичайно не все!
    На початку ви повинні змусити вас змінити ваші файли від тих, хто має досвід, якщо ви не хочете купити собі хороші програми, які обробляють файл, тип *******.
    Але якщо 4000 євро інвестицій, ви, здається, занадто багато краще, що ви зробите зробити файли!
    4000 євро? може бути, ви говорите передоплати, додати ще 2000 євро і так багато проблем, x покупку.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Сісі чув від інших, тут важко отримати ліцензію... не знаю чому

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    базовий пакет, що робить це тільки defap, буде 4000.
    проблема ? що патч ще на різних авто!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Alfa159 q4 Visualizza Messaggio
    базовий пакет, що робить це тільки defap, буде 4000.
    проблема ? що патч ще на різних авто!
    ми говоримо, що ті найважливіші тому,тоді ж і є допомога у випадку проблеми вони намагаються вирішити, і не забуваємо, видалення dtc залежно від коду помилки.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •