Сторінка 1 з 11 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 101
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238

Погляд Карту Альфа 156 105л.с.

Всім привіт, хлопці, я можу мати свою думку на цю карту зробив сам?
    Дякую
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 17-04-2013 в 14:38

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ти витягнув до 180?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    ти витягнув до 180?
    Ні, бо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    чому? в залізничний ? до межі, пу? цілком можливо, що на цій швидкості? дасть тобі відмова з spengimento раптові. решта без утрати, мод...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    чому? в залізничний ? до межі, пу? цілком можливо, що на цій швидкості? дасть тобі відмова з spengimento раптові. решта без утрати, мод...
    Дивіться, я не думаю, я бачив карти для однієї і тієї ж машини, що rail ? збільшується на 7%.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    не вважав відсоток, але має максимальне значення, то я не кажу про надійність?, але, recovery, викликана тим, що у вас є останні 2 криві часів до 0, про те, що в 1500bar і 2000bar, тобто біт, розкиданих по карті, що навіть ті посилають у recovery.
    Тиск в магістралі rail по собі не збільшує потужність, ради ? залишити її в оригіналі, або в будь-якому випадку під 1400bar зміну в тихому місці, як це

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    не вважав відсоток, але має максимальне значення, то я не кажу про надійність?, але, recovery, викликана тим, що у вас є останні 2 криві часів до 0, про те, що в 1500bar і 2000bar, тобто біт, розкиданих по карті, що навіть ті посилають у recovery.
    Тиск в магістралі rail по собі не збільшує потужність, ради ? залишити її в оригіналі, або в будь-якому випадку під 1400bar зміну в тихому місці, як це
    Ви можете сказати мені, які ці біти розкидані на карті?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    07BD58 я знайшов це, але не пам'ятаю, якщо такі були також і інші, потрібно спробувати зробити тяги на 180 і побачити, якщо машина вимикається (привезли діагноз, щоб видалити повідомлення про помилку). Звичайно, ви повинні заповнити і durve, що я тобі сказав, що не вистачає.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    07BD58 я знайшов це, але не пам'ятаю, якщо такі були також і інші, потрібно спробувати зробити тяги на 180 і побачити, якщо машина вимикається (привезли діагноз, щоб видалити повідомлення про помилку). Звичайно, ви повинні заповнити і durve, що я тобі сказав, що не вистачає.
    Які криві?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Однак на адресу 07BD58 c'? тиск в магістралі високого тиску, і, крім того, щоб дати йому кроком 50 навантаження і 1500 оборотів, я не змінив ні біт

Сторінка 1 з 11 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •