що означає pressure gage? тут миха всі ми-філософи ;-)
якщо б я міг знайти 1749 мв, який збирає 150cv, враховуючи, що я не повинен нічого міняти, крім, може бути, труби масла, бо мені здається, що злив ідентичний для downpipe, я міг би піднятися тиск, що?
Ні...? ті ж турбіни...волосся більш міцні...і мені здається, геометрія покращилася...тримайте його в 1.45 карту в об'єктив...salir? 1.5, 1.55...не ламається, перевірено на моїй шкірі...а якщо хочеш бути впевнений, відкрити сенсорами, як я запропонував t![]()
Бо робота сенсорами, з мапу overbost оригінальний toccavo 1.6 1.7 бар з downpipe і airbox, насправді, після 2500 можу відкрити 6%, щоб уникнути, що скажуть, і я L максимум трохи вище 1.5 бар після 3000 оборотів без пік semicemente зупиняється на 1.4 і піднімається до 4500 оборотів на 1.5 і щось
Дивіться, якщо ? опишіть, як ви можете піти tranquilloa![]()
Ви для точності після 2800 приходить до 1.5, потім 1,5 і щось nn більше
Перейти спокійно, що нічого не ламаєтьсяякщо ви дійсно хочете бути прискіпливими, від якоїсь іншої punticino так overboost після 3000...cos? у майте на 1.5
![]()
ось карта, яку я в даний час і, я думаю, залишиться, бо це добре і дуже голосно, я не включив у орі, т. к. знайти його навіть раніше, на інших вкладень
ок, в мене також проблема, що на 2000 оборотів я зупинявся в 1.2, скільки, щоб потім sdalire в 1.4, я знайшов, вивчаючи карту інший обмежувач turbo поза драйвера, яка викликала проблеми, в даний час в 1.4 відразу на будь-якої марки і 1.5 а accelero після 2500 оборотів, спробував на карту іншого друга, з меншою миль, мене і прослизає зчеплення, 60000km, моя 85000 і не ковзання цікаво, як ніколи, навіть не вібрує, звичайно, не рвалася sottocoppia