потім ви говорите інжектора piezo; ви на всі посилання є проводка та роз'єми....
у відео ми бачимо, як відключити форсунки на дизель cr, c'? частину, де електрично з'єднується з блоком управління, який буде тісно динамометричним ключем, ви знаєте, як встановлюється...і, що напрямок, повинен мати такий роз'єм ( якщо вони повернені трохи по-різному щось змінити?
я не знаю, якщо я не пояснив
elettroattuatori
з механічної частини я не можу сказати,це повинен знати ваш pompista, як затягуючи їх.я можу пояснити, як працює модуль magcheck
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
Привіт я форсунки (146), що в діагностиці segnavano помилку, один з них відчував себе погладити і змушувала палити, вони дали мені інші інжектори в 147 119 працюють (машина ? аварій не було ззаду); порт, механік, xk, у мене екстрактор, ставить форсунки 119 і машини nn приводить в рух.....йому я залишаю б я повертаюся nn віддавав в мото навіть з моїми, я сказав, що пробував міняти привід на магніт, думаючи, що він був код форсунок та ін...
я залишу їх на кілька днів, і нічого....я наводжу його додому-зчіпний пристрій для причепа, поставлю його і після кількох спроб, я бачу, що nn має тісні ці приводи, став, не піддаючи сили
машина частина? picchietta (набагато менше), і курить гірше, ніж раніше....знімаю те, що палить (picchietta p? під зусиллям), що я 119 автомобіль nn курить-й? ? два для мене бризкають трохи xk, якщо їх виходу, і їх грою, на відміну від nn ? так як два інших.....якщо я поставлю два 119 і двох старих nn приводить в рух і навіть 4 119....
Я хотів зрозуміти, як слід затягуючи їх, і що напрямок повинно мати, як мені здається, трохи більше? повертається, особливо два...або там впливає
codice-0445110083-iniettore-cr-7331.jpg
Обертання магніту не впливає і навіть не як їх розтягнути...якщо їх не зламати...проблема ? безумовно, в тому, що при 119 з допомогою знімача, хто ви ? зруйнований відбувається, навіть мені..., якщо ви бажаєте вас, я можу їх виправити..дай мені знати..завжди, якщо адміністратор дорослими людьми..
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
Привіт 10 хвилин тому я спробував ще раз покласти 119 (після зняття приводу і назад)на місце інжектора, що picchietta, двигун працює добре, і nn picchietta,не смердить
безумовно, два бризкають пі? тепер.....завтра, якщо я можу я один, один ? стан стукав, щоб зняти його....
а якщо не працюють ці два, ми згодні, якщо адміністратор хоче
дякую![]()