я торкнувся 4-обмежувачі turbo... двох sport, normal (зазначених titanium) і два panettoncini прикріплені до кінця карту...
але нічого, йде тиск трохи раніше, але не сіль... якщо хочете додаю карту... до тебе ? підйом?
я торкнувся 4-обмежувачі turbo... двох sport, normal (зазначених titanium) і два panettoncini прикріплені до кінця карту...
але нічого, йде тиск трохи раніше, але не сіль... якщо хочете додаю карту... до тебе ? підйом?
на мою думку, Необхідно збільшити карту навантаження... Майже прово... Перш ніж торкнутися управління turbo і pid
Ну, я зазвичай роблю щось...
Трохи ? піднявся особливо пік, але далі майже нічого!
Вкласти, а також cos? даю в око, а завтра я доказів теж...
це b? докази того, що я зробив... я хотів спробувати підняти більше вантажу, і, насамперед, з більш низьким, близько 60%...
я помітив, що в журналі максимальне навантаження залишається тією ж, що і від золота 190... для цього я хотів, починаючи з більш низьким з increnenti...
Той міф, що я зробив добре, 1.2 пік, потім над калу, але в будь-якому випадку з клієнтом ? задоволений, тому я не вчинив інших доказів.
На прикладеній карті? я не бачив криві деталі змінені. Ла-казали ті, інші криві, діапазон адрес, який я вам привів. По-моєму варто спробувати.... серед декількох кривих суттєві відмінності порівняно з esseesse!
ти зробив 120cv... напевно, не треба, потім ще на те, щоб мати гарні показники...
я не довіряю чіпати, картки яких я не знаю експлуатації., той другий я ці карти не потрібно, щоб доторкнутися до них.... вони типу карти overboost з турбодизель (якщо ви можете сказати:-))
я все більше переконаний, що підвищення тиску в ціль, необхідно збільшити карту навантаженні двигуна... залишається тільки спробувати...
Я зробив два 155cv
безумовно, збільшити карту навантаження мета приносить користь! тест...
на турбодизель чіпати так звані "карти" overboost, тобто управління змінної геометрії, пу? дати проблеми, і ви не завжди знаєте, де ви йдете, щоб парирувати. Але на бензин контролю ? на перепускний і на' overboost реальний, то я бачу більш менш проблемна, як і що!
але ви сказали, що тому 1.2 пік... 155cv серії тому 1.3...
крім цього, я б краще впоратися із змінною геометрією з дизеля... у мене набагато більше досвіду, ніж бензин:-)
а з цим впоратися? якийсь тест, як тільки я деякий час...
мабуть, моє око не ? стан cos? браво, наприклад, інтерполювати графік журналу масштаб осі :-) і побачив, що я зробив логи, тільки, не було часу, щоб побачити пік :-)
ок, на що я зробив не тиск ? підйом тоді. На GP Abarth, замість того, ходив навіть на 1.4