Сторінка 4 з 42 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima
Результати з 31 по 40 з 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    gi? 90mm3 для цієї машини досить, якщо ми говоримо про зміну запасів в іншому випадку, якщо ви хочете піти далі, ніж вам потрібно, щонайменше, замінити форсунки, інтеркулер і турбіни, турбо abbassalo якщо ні то турбіна вам триває від різдва до святого стефана,сша максимальний тиск 1,4, то я хотів запитати, сандро, як дизельне паливо робить надати своїй машині, і форсунки, як вони поєднуються, чому? інжектор має свої налаштування, і не думаю, що пу? терпіти 120mm3, але це ? на мій погляд, не хочу образити працювати ніхто не.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    gi? 90mm3 для цієї машини досить, якщо ми говоримо про зміну запасів в іншому випадку, якщо ви хочете піти далі, ніж вам потрібно, щонайменше, замінити форсунки, інтеркулер і турбіни, турбо abbassalo якщо ні то турбіна вам триває від різдва до святого стефана,сша максимальний тиск 1,4, то я хотів запитати, сандро, як дизельне паливо робить надати своїй машині, і форсунки, як вони поєднуються, чому? інжектор має свої налаштування, і не думаю, що пу? терпіти 120mm3, але це ? на мій погляд, не хочу образити працювати ніхто не.
    я згоден, на жаль, для? єдиний спосіб слід враховувати запас потреби форсунок в 147 mjet 120cv (наскільки я знаю) ? нас всі розпилювачі форсунок від 159 2.4 mjet, за ціною, до речі, непомірно висока. я jtd, я працював з mjet, але щось більше? в екстремальних умовах-я зробив на моєму, і я знаю, того, щоб встановити форсунки, плюс (я думав, у тих 147, звичайно) в будь-якому випадку, щоб зараз ходити з 1500bar, але я звернувся також до тиску pi? високих і час *1400bar, в порядку 1300us, не ? як красиво, як правити я розумію, але машина працює, з тих форсунки ще!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я знав, що 1749v 1.5 бар тримає, і 1.6 бар для 1749mv в 150cv, це я в 1.3/1.4 вже на складі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я забув, що маючи водостічна труба в scaldo у будь-якому разі менш, я впевнений, що тримає 1.5 бар, так, принаймні, я ще навіть не гра на стовп, я прив'язаний 70000km я 85000 і ніяких проблем, турбіна, що протягом деякого періоду piccava до 1.7 бар-за проблем на клапан pierburg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    GT1749V-778445-0001-compmap.jpg
    Дивіться самі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    прошу вибачення, не я ? дозволу ще відкривати вкладення, якщо ви можете направити мене на зображення, які ви б вдячний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    вибачте, не там я зробив так, пошук ****** "compressor map gt1749v" і між зображеннями знаходитесь графік, який показує ефективність цієї турбіни при зміні тиску наддуву і витрати повітря.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    бачив, на жаль, я не вмію читати сенс схеми, бо не знаю, скільки коштує, отриманих в діях з протоки 147 ви можете tradurmelo в слова, більш спрощеною?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    не ? cos? просто... масштаб ? просто потік повітря, а ? витрата зменшується, безрозмірний параметр, який залежить від діаметра трубопроводу, температури повітря і, якщо я правильно пам'ятаю, щільності. Те, що я вказав вам ? крива роботи компресора, щоб знати, як він працює, вам потрібно intersecarci навіть кривий роботи турбіни.
    Проблема в будь-якому випадку ? що крива pi? зліва, чи що ? називається "sourge line", і у sx це c'? область накачування, а саме, слід уникати. В районі насосної ? що більше? небезпечно для турбокомпресора, чому? у цих областях відбувається, що пограничний шар займає весь канал, створюючи пробку, то тиск асимптотично прагне до максимального значення, але крильчатка збільшує оберти, однак...

У графіку, відповідному 1749v ви можете помітити, що 1,5 бар "pressure gage" практично найближчі до sourge line...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Ок, спасибі, між тим, я зробив поправку на карту, 1.4 бар максимумів, але після 2800 оборотів конференц xomuqnue майже в 1.5

Сторінка 4 з 42 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •