Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 32
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    65
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    не ? так само, як ви кажете, в протилежному випадку не існувало сімей, cks
    на два типи cheksum в ecu мені було пояснено, cos? в іншому місці, то, може бути, мені сказали що ваще, але не було спростування ніхто не і я сказав так, як я не великий письменник або я не можу добре пояснення не будучи espertone блоків керування
    на що ? у Cheksum замість джерела ? довіряти "Я" дещо на cheksum знаю в інших областях, але суті це не міняє, то існує багато методів контролю, можливо, це ті сім'ї, які ви маєте на увазі ви, але cheksum ? у cheksum але я тут, чому? ми виходимо з теми, і можливо, не служить друг, - щоб розвіяти його сумніви

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Я зрозумів це, хлопці,...?; два ecu обидва 1433y196, чому? є дві контрольні суми різні? (marelli 6JO)
    У той час як два ecu за допомогою того ж коду, у зв'язку з edc15, мають ту ж дату?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    65
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Я зрозумів це, хлопці,...?; два ecu обидва 1433y196, чому? є дві контрольні суми різні? (marelli 6JO)
    У той час як два ecu за допомогою того ж коду, у зв'язку з edc15, мають ту ж дату?
    я моєї теорії, тобі я дії, будучи Cheksum (я перекладаю) "контрольна сума", а потім, якщо вони рівні ? чому? мають однакове число Біт
    я, наприклад, якщо у вас дві карти 5 доларів або у вас дві карти 5 євро завжди 10 ти не в рахунок валюти!!!!!!
    біти всередині 2 блоку управління є рівними, отже, у вас же контрольна сума ? як!!!! у сфері інформатики, якщо у ecu ? інакше хто більше? експерт мені smentir?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Хлопці, ось цей файл ліжка-Swift з ecu 1433y196.
    Що? відрізняється від контрольна цього тут
    http://www.professionalchiptuning.ne....php?265-Swift

Тепер, чому? дві реєстрації відрізняються? Це нормально?

У skoda мого батька, між ліжком, і того, що є тут, не було різниці. Це те, що я не розумію...
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 17-04-2013 в 21:27

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    65
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Хлопці, ось цей файл ліжка-Swift з ecu 1433y196.
    Що? відрізняється від контрольна цього тут
    http://www.professionalchiptuning.ne....php?265-Swift

Тепер, чому? дві реєстрації відрізняються? Це нормально?

У skoda мого батька, між ліжком, і того, що є тут, не було різниці. Це те, що я не розумію...
    я не можу завантажити вкладення, тому я не можу побачити відмінності між цими двома, що, якщо моя теорія ? дійсним, повинні бути, просто біт інший

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    буде? деякі точки на карті, що змінюється,це відбувається навіть на моїй 159,files мій ? відрізняється від контрольної суми інші, і насправді ecm не знайдете серед водіїв....
    мій автомобіль спокійно з мого файлу, а з тих, хто з правильність контрольної суми немає...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Ок, ок! Очевидно, то, можливо, вони також мають один біт відрізняється в розмірі ecu....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di MisterKappa
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    82
    Контрольної і простий спосіб переконатися, що буфер написав не має помилок.. з певним ступенем безпеки.
    Ви складете всі значення пам'яті або буфера, що він втратив у byte, word (2 байти), long (4 байти), і зберегти..
    у разі, якщо записи не буде виконано, це означає, що легко ця сума розраховується sara' відмінності з правильним, і потім ви розумієте, що принаймні одна помилка і є
    Зверніть увагу, що це не метод, впевнений на 100%, тому що' якщо помилки є два, гіпотетично (тому що на практиці всі можливості, що відбувається дуже рідко) перший може бути скасовано згідно з розрахунком контрольної суми.. (типу, якщо замість того, щоб написати 5 записується 0.. а потім, замість того, щоб писати 10, записується 15.. ці 2 помилки компенсують розрахунок chksum).

Тепер, якщо файли ідентичні і звичайні машини, мені здається неможливим, що контрольна сума відрізняється.. іншими словами, якщо це значить, що є відмінності, і, отже, файл або інше, або і був написаний з одного (або більше) помилки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Eeheheheheheheh. Велику проблему. Автомобіль, з якого я прочитав файл ? оригінал.... Як пу? бути? Ми говоримо про двох файлів, не кричи.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di MisterKappa
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    82
    Не центрувати, які орі.. повинні бути ідентичні в змісті.. якщо не так то cehcksum та інше
    Вам потрібно зробити, з'являється двійковий файл.. наприклад, якщо відкрити з допомогою titanium у утиліти ви можете зробити то з'являється, і я не думаю, дасть тобі solola контрольна сума, як різниця
    Я не можу зробити це знову " завантаження файлу " заднім числом " te lo спостерігав би

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •