Результати 1-8 з 8
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143

система підрахунку повідомлень

Привіт, хлопці,
    я повернувся після річної перерви, і я ловлю лише 41 повідомлень...
    я пройшов спокійно, частки 50 і чому? я користувався пару скачати.
    Тепер, ця моя ? критика ПОЛІПШЕННЯ, не приймайте його погано.

Таке ставлення, принаймні зі мною, не створює партнерській групі, навпаки, у мене почувати себе, як якщо б я не хотів.

Дякую, я хотів би скаржитися на певні особисті повідомлення, що у мене були підозри, вони летіли від тих, хто керує першим, щоб перевірити, якщо люди надійні: до мене постійно надходять повідомлення користувачів, які просять мене завантажити для них програмне забезпечення або картки, чому? не мають права, до яких, звичайно, відповідаю "ні".

Мене мало цікавлять повідомлення, спустилися нижче порога, чому? я радий читати форум і брати участь, і я не тільки завантажити, але ? як і раніше дратує.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    zioweb, між тим бен повернувся, я не хочу приймати заперечення з боку наших адміністраторів,але той, як я зрозумів,але не про вашому випадку ? назріло від того, що там були деякі користувачі, які, щоб отримати x поріг 50 повідомлень, відповів на декілька вітань, отже, легко дістатися до 50 повідомлень, враховуючи, що gi? ми + 100 користувачів,і вони ніколи не втручалися в обговорення дійсні цілі форуму,так що я думаю, були вилучені ті повідомлення, які не турбуйтеся, як один sgarbo так я впевнений, що з ваших робіт відновлення втрачених бажаю вам хороший прибуток, і ми даємо впевненість нашим двох друзів, які в моєму бачити, ведуть себе egreggiamente проведення форуму.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Тихий zioweb тепер давайте подивимося, що ж сталося, щоб ваші повідомлення
    Замість того, щоб ті, в яких вас просять завантажити soft на місці їх
    я прошу вас не робити цього, як правило, є користувачі, які обмінялися
    наш форум для....... і так не йде, хоча, як мені здається, один з них відразу banno
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Спасибі за увагу адмін мені було приємно. Не хвилюйтеся, для повідомлень, збільшиться знову, беручи участь у

Для користувачів, які намагаються просити скачати, ті наполегливо sar? змушений повідомити про вас, можливо.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    мені, на щастя, не ? ще не сталося, що хтось мене попросить його скласти вантаж щось для нього,відповідь з мого боку ж,cio? немає

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт zioweb,то автор, у вашій ситуації я був я, але не я зробив, побачивши ваш нік, але просто бачачи недоступний протягом певного періоду, а не тільки для себе,тоді, можливо, ви були у відпустці ок в цей момент був недбало у цій ситуації вам збільшення лічильника поріг 50 повідомлень,тепер я хотів тільки сказати вам 2 речі:

1) не думаю, що ми pilotiamo вечора, в яких вас просять щось скачати, для тих, хто не має priviliggi насправді я повинен сказати, що ти мені дав, але " хороша ідея.

2) замість того, щоб відкрити цей пост можна було зв'язатися зі мною, перш ніж м., щоб прояснити ситуацію.

розділ закінчується і ваш лічильник буде riadeguato але в той же час запуск повідомлення для тих, хто намагається відвернути постановою 50 корисні повідомлення,будьте обережні, тому що на перше сигналізації ви banno,крім того, хто масштабується лічильник повідомлень, перш ніж досягти частки в 50 повідомлень, і не сподівайся, що ви питаєте чому, тому що відповідь завжди звичайним те, що, очевидно, у вас немає ще 50 повідомлень КОРИСНИХ,або тих, хто їх мав подолані причина, це тому, що не відвідує форум протягом певного періоду.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Msport, я написав тут, чому? я хотів порівняння з обома, не знаючи, хто він, що він і чому?
    Я дякую тобі за лічильник повідомлень, але моє бажання було не те... я просто Хотів висловити думку, що строгість і порядок ? правильно, але раз ми хочемо "p"? для гнучкості? чому? не всі однакові ситуації

Це, як мовиться, спасибі за відповіді, які мені сподобалися, чому? ви поклали в обличчя
    Востаннє редагувалось zioweb; в 20-08-2012 21:29

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    я радий, що все ? було ясно,я не сумнівався, ХЛОПЦІ, МИ ЙДЕМО!!!

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •