Сторінка 8 з 8 PrimaПеред ... 678
Результати 71-72 72

Обговорення: Думку Карта A4 1,9 TDI 131cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    для підніміть обороти до 5100 що ви маєте на увазі?
    враховуючи, що у вас був цей двигун, чи можу я дозволити собі запитати вас, щоб дістатися до 190 л. с., механіка акції, скільки мг треба вводити? і turbo постійної або заздалегідь.
    я ні, я дилера, отже, більш встаю ? ще йде'. але я хотів би знати, звичайно, таких меж..
    привіт.
    Зробіть пропорцію беручи до уваги, що BSFC peggiorer?, тому зробіть розрахунок, якщо ви вирішите приїхати в 195cv....
    Від цього відсоток + частині з обмежувачем крутного моменту, потім перейти в розділ Нм>>IQ, якщо мапу просто ок сенна? у пристосуйте, якщо я не помиляюся, ви повинні збільшувати x мати пару 420Nm, я fermerei його значення max x зробити costanete 500/1000 обертів, і тоді б опускатися до 4200 x мати 190cv....
    Потім підходять всі карти уприскування, я думаю, за винятком останнього (я по пам'яті, можу помилятися)... все брейк, а відповідні значення
    Потім зробіть карту парів, як maf, які map, що ті, лямбда.... Карту парів, як, що лямбда якщо закрити рециркуляції відпрацьованих газів частина а не user? +, я вам рекомендую повторити весь масштаб точок зупину maf 2 карти, важливо, що вони ідентичні......
    Потім використовуйте карту overboost.... (з високих кількостях? дизель "завантажити" натовп, якщо ви хочете протягну сенна? піка). Карту пам'ятайте, що v? відповідно до про і мг дизель>>> дуже важливо, x, щоб уникнути piccate з пошкоджень турбує....
    Prex turbo.... По-моєму, тобі слід лизати майже абсолютні 2600mbar.... але дивіться самі.. не пересувайте і не дуже біт svbl........
    Потім ви Робите карти, педалі..... Не перебільшувати значення (педаль ви заплатили всього x 100% .... Ми повинні бути на карті якщо ? як 105л.з, який має значення в негативні, я, як правило, їх перенесення в позитивне..... (особисті вподобання)
    Потім перевірте карти передоплати.. подивіться, як сон messe з break і подивитися, якщо він працює частину або всю частину в автономному режимі в орі має значення, так x......

Тоді спробуйте і в кінці кінців зроби свої корективи у відповідності з вашими вимогами....
    Хороша робота....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    машина працює в map.
    карти, ін'єкції, зараз також працює в останній раз, враховуючи, що від 25.4 bdtc advance я перейшов в 26 і мене закон.
    у overboost розвантаження до 2.500 2.800 чи що, що я, високий, з піками особливо на 2.200 на тест piccavo 1.9 п'ятого, то я повинен збільшити дійсно! у мене 1.3 до 4000 оборотів падати, але у мене 2 карти overboost другий має значення вище на високих оборотах,буде, що є 2 контролю, один високий і один низький.
    як я зрозумів, педалі, принаймні, на edc 16 7 карти заднього ходу(значення дуже низькі), а потім слідувати.
    я повинен робити інші тести.

Сторінка 8 з 8 PrimaПеред ... 678

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •