Зробіть пропорцію беручи до уваги, що BSFC peggiorer?, тому зробіть розрахунок, якщо ви вирішите приїхати в 195cv....
Від цього відсоток + частині з обмежувачем крутного моменту, потім перейти в розділ Нм>>IQ, якщо мапу просто ок сенна? у пристосуйте, якщо я не помиляюся, ви повинні збільшувати x мати пару 420Nm, я fermerei його значення max x зробити costanete 500/1000 обертів, і тоді б опускатися до 4200 x мати 190cv....
Потім підходять всі карти уприскування, я думаю, за винятком останнього (я по пам'яті, можу помилятися)... все брейк, а відповідні значення
Потім зробіть карту парів, як maf, які map, що ті, лямбда.... Карту парів, як, що лямбда якщо закрити рециркуляції відпрацьованих газів частина а не user? +, я вам рекомендую повторити весь масштаб точок зупину maf 2 карти, важливо, що вони ідентичні......
Потім використовуйте карту overboost.... (з високих кількостях? дизель "завантажити" натовп, якщо ви хочете протягну сенна? піка). Карту пам'ятайте, що v? відповідно до про і мг дизель>>> дуже важливо, x, щоб уникнути piccate з пошкоджень турбує....
Prex turbo.... По-моєму, тобі слід лизати майже абсолютні 2600mbar.... але дивіться самі.. не пересувайте і не дуже біт svbl........
Потім ви Робите карти, педалі..... Не перебільшувати значення (педаль ви заплатили всього x 100%.... Ми повинні бути на карті якщо ? як 105л.з, який має значення в негативні, я, як правило, їх перенесення в позитивне..... (особисті вподобання)
Потім перевірте карти передоплати.. подивіться, як сон messe з break і подивитися, якщо він працює частину або всю частину в автономному режимі в орі має значення, так x......
Тоді спробуйте і в кінці кінців зроби свої корективи у відповідності з вашими вимогами....
Хороша робота....