я для проби я спробував rescale останнього вр від 5200 до 5355 та насправді приходить до нас, але, даючи дизельне паливо, заднім числом не отримаєте ніколи.
але не знаю, якщо це ? на дорозі, що каже йосип.
Насправді більше? stressi механіки менше триває....
Я кажу, що межа обертів x двигун дизель ? 5500 об.
Якщо для? припустимо, механіки в оригіналі ? розраховується в нормальних автомобілів, які ми розглядаємо тут, у форумі x дати макс потужність на 4000 або трохи більше? s?, я думаю, що якщо нічого не буде зроблено в механіці, у радикальний спосіб, cio? заміна распредвала з одним, який має профільну-й? поштовх, і він не замінює пружини клапанів і, можливо, буде служити + я думаю, що sar? важко знайти корисну потужність на цих обертах cos? високі...
Я кажу, що х мені не ? вигідно дістатися з механікою акції....... Відповідні зміни, розроблені avr? його переваги? як правило, ви віддаєте перевагу x мати хороший дохід, щоб не перевищувати 4000 оборотів (режим макс).
якщо ви говорите переміщення пари, вважаю, що це не метод, що я сказав. було б більш складна річ. чи ви б втрати крутного моменту на низьких.
принаймні, скажіть мені, якщо я з дороги або esponici безпосередньо карту, що я намагаюся відразу![]()
мови масштабувати вр обмежувача крутного моменту ? неправильно діяти іншим способом ? крива... ? з драйверів...
be християнин, я повинен вам сказати, кожен думає по-своєму, я поважаю вашу думку і ціную, з іншого боку, мій вам можу сказати, що я особисто пару років adietro у мене була ця машина і я там працював дуже навіть для вивчення цих двигунів, чому? як добре ти знаєш машину, не ? зроблено тільки для ecu, проте я не буду ? я вам скажу, що завжди кажу зміни, акції, підніміть обороти до 5100 (я сказав, що ви можете? дістатися до 5500, а не те, що є прибуття mod stock) ridisegni обмежувач крутного моменту і час igniezione-й? інші модифікації, які ми всі знаємо, машина приходить в 165cv без сильних strees, то, як я завжди кажу, що ми всі тут, щоб вчитися, і якщо ти підприємець? підготував я щаслива, чому? у мене є спосіб дізнатися, то невелике саме я повинен зробити, ці двигуни були розроблені, щоб дати максимальний крутний момент 4400, а не на 4000, а не дивитися тільки дані ecu, чому? як ви добре знаєте, що-то пу? бути зі зміщенням..
для підніміть обороти до 5100 що ви маєте на увазі?
враховуючи, що у вас був цей двигун, чи можу я дозволити собі запитати вас, щоб дістатися до 190 л. с., механіка акції, скільки мг треба вводити? і turbo постійної або заздалегідь.
я ні, я дилера, отже, більш встаю ? ще йде'. але я хотів би знати, звичайно, таких меж..
привіт.
Зробіть пропорцію беручи до уваги, що BSFC peggiorer?, тому зробіть розрахунок, якщо ви вирішите приїхати в 195cv....
Від цього відсоток + частині з обмежувачем крутного моменту, потім перейти в розділ Нм>>IQ, якщо мапу просто ок сенна? у пристосуйте, якщо я не помиляюся, ви повинні збільшувати x мати пару 420Nm, я fermerei його значення max x зробити costanete 500/1000 обертів, і тоді б опускатися до 4200 x мати 190cv....
Потім підходять всі карти уприскування, я думаю, за винятком останнього (я по пам'яті, можу помилятися)... все брейк, а відповідні значення
Потім зробіть карту парів, як maf, які map, що ті, лямбда.... Карту парів, як, що лямбда якщо закрити рециркуляції відпрацьованих газів частина а не user? +, я вам рекомендую повторити весь масштаб точок зупину maf 2 карти, важливо, що вони ідентичні......
Потім використовуйте карту overboost.... (з високих кількостях? дизель "завантажити" натовп, якщо ви хочете протягну сенна? піка). Карту пам'ятайте, що v? відповідно до про і мг дизель>>> дуже важливо, x, щоб уникнути piccate з пошкоджень турбує....
Prex turbo.... По-моєму, тобі слід лизати майже абсолютні 2600mbar.... але дивіться самі.. не пересувайте і не дуже біт svbl........
Потім ви Робите карти, педалі..... Не перебільшувати значення (педаль ви заплатили всього x 100%.... Ми повинні бути на карті якщо ? як 105л.з, який має значення в негативні, я, як правило, їх перенесення в позитивне..... (особисті вподобання)
Потім перевірте карти передоплати.. подивіться, як сон messe з break і подивитися, якщо він працює частину або всю частину в автономному режимі в орі має значення, так x......
Тоді спробуйте і в кінці кінців зроби свої корективи у відповідності з вашими вимогами....
Хороша робота....
Я не ставлю під сумнів твої знання, дійсно, ви dir? ви, безумовно, це можливо, і + мене... я зробив 105л.з edc16, тільки, що не маючи у моєму розпорядженні машина, як ваша, не можу я додати більш ніж один момент.. я кажу, що я дотримуюся досягти потужності і крутного моменту, що деякі сайти відомих вам torvano в мережі. Я не знаю, якщо люди як з моїх частин. Вони хотіли б, що перший постріл зроби все, потужність, крутний момент, відгук педалі, витрата палива....
я просто до мінімуму важливе значення x її повинен піти..... впевнений, що ті моди, які ти робиш, я зараз без машини під рукою nn я можу наважитися спробувати їх на автомобілі, які власники son проти.....
З урахуванням мого особистого, що, коли машина перевищує 200.000 км карту з такою крутний момент, що пу? formire i PD і муфти, які мають джерело не в змозі tramettere крутний момент на колеса, чому? поступитися дорогу, то, можливо, я волію дати йому трохи менше крутного моменту, ніж той, який могли б дати, для? зробити її постійною, 500/1000 оборотів, а потім її повільно спускатися і дати деякий резюме фінал в +...
Я помітив, що людина, яка хоче карту + пара, тобто класичний футбол, воліє мати машину з хорошим протягну.... тобто декілька резюме на високих.... коли ввв зробити його щасливим, а ти, мабуть, у Кіа..і х з можливої поломки в майбутньому zebedei, коли ви dir? зчеплення, якщо він закінчиться незабаром... я змінилася мало часу f? і я можу сказати вам, що slittava nn, чому? диск приїхав, незважаючи на 250 000 км-о'кей, але чому? його натискний диск не міг тримати все це.., для яких згідно з моєї точки зору, для PD дати трохи менше пари abbassargli також режим максимального моменту і зробити її постійною x 500/1000 оборотів, а потім змусити її поступово вийти і дати макс потужність приблизно на 200 обертів вище точки макс потужності, що було в орі..... практично стає майже benza..... Слабким місцем є PD натискний диск..... насправді, якщо хтось замінити пакет зчеплення погоджується купити "навалом", політ завжди bimassa і диск ORI частини sachs, натискний диск від sachs race і підшипник ОРІ.... З цим комплектом я думаю, що вони отримують, щоб тримати майже 500Nm..... навколо 280cv......